آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,364,313
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,456,823

1.

Interspecific morphological and phytochemical variations in the willow herb (Epilobium spp.) medicinal plant

دوره 13، شماره 2، اسفند 2023، صفحه 15-27
Shima Abbasi Karin؛ Ghasem Karimzadeh؛ Mitra Mohammadi Bazargani

2.

Morphological and physiological responses to drought stress in eleven genotypes of the Juniperus species

دوره 10، شماره 2، اسفند 2020، صفحه 121-132
Saghi Keyghobadi؛ Reza Fotouhi Ghazvini؛ Yahya Tajvar؛ Atefeh Sabouri

3.

Proteomics analysis of canola seeds to identify differentially expressed proteins under salt stress

دوره 9، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 83-95
Samaneh Eyvazlou؛ Ali Bandehagh؛ Majid Norouzi؛ Mahmoud Toorchi؛ Reza Shokri Gharelo

4.

اثر امواج مایکروویو روی باقیمانده آفت‌کش و ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و میکروبی میوه خشک شده زردآلو طی زمان نگهداری

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 151-167
سمیه سلیمانی مهر؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ احسان صادقی

5.

اثر تاریخ و روش کاشت بر برخی خصوصیات فیتوشیمیایی و عملکرد گاوزبان ایرانی (Echium amoenum) تحت ‎تأثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی

دوره 30، شماره 2، تیر 1399، صفحه 1-19
محمد بهزاد امیری؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محسن جهان؛ نگار ناصری آبکوه؛ میلاد صالح آبادی

6.

اثر تغذیه خاکی و برگی هیومیک‌ اسید بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه

دوره 26، شماره 3، مهر 1395، صفحه 143-153
بهاره اناری انارکی؛ محمود قاسم نژاد؛ حسین میغانی

7.

اثر کودهای زیستی نیتروکسین و بیوسولفور بر صفات مورفولوژیک و فیتوشیمیایی گیاه دارویی عروسک پشت پرده

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 39-49
سعید پرچیانلو؛ عزیزالله خیری؛ مسعود‌ ارغوانی؛ محمداسماعیل امیری

8.

بازتاب کرچک (Ricinus communis L.) به محلول‌پاشی نانو کلات روی و اسید هیومیک در شرایط محدودیت آبیاری

دوره 29، شماره 2، تیر 1398، صفحه 153-171
علی رهبری؛ جعفر مسعود سینکی؛ علی دماوندی؛ شهرام رضوان

9.

بررسی اثر اشعه‌ UVB بر میزان ویتامین D2، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت میکروبی قارچ دکمه‌ای سفید

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 201-223
زهره افضلیان؛ زینب رفتنی امیری؛ جمشید فرمانی

10.

بررسی پروفایل اسیدآمینه، حل‌ شوندگی وخواص آنتی اکسیدانی هیدرولیزات حاصله از پروتئین کینوا

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 123-135
اکرم پزشکی؛ حسام دلیری؛ مریم محمدیی؛ حامد همیشه کار؛ حسین بیرامی

11.

بررسی ویژگی‌های فیزیولوژیک و ماده خشک دو رقم ماش تحت تأثیر تنش شوری

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 73-86
روزبه فرهودی؛ محمد معتمدی

12.

بهبود صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی سورگوم علوفه‌ای (Sorghum bicolor L.) با کابرد بیوچار و اسید سالیسیلیک در خاک آلوده به فلز سنگین سرب

دوره 32، شماره 3، آبان 1401، صفحه 159-181
سیده آسیه جلالی؛ فائزه زعفریان؛ رقیه حسن پور؛ ارسطو عباسیان

13.

تاثیر آنتی‌اکسیدانی عصاره کاروتنوئیدی کینوای قرمز حاصل از استخراج با سیال فوق‌بحرانی بر پایدارسازی روغن سویا

دوره 33، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 83-96
پروا عبدالهی؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ رضا فرهمندفر؛ مریم عزیزخانی

14.

تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دورقم زردآلو در زمان انبارمانی

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 203-219
جواد پارسا؛ محمد اسماعیل امیری؛ جعفر حاجی لو؛ فرهنگ رضوی؛ حمید رهنمون

15.

تأثیر عصاره متانولی آویشن وزنجبیل برپایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 107-121
اکرم پزشکی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ زهرا ابوطالبی

16.

تأثیر قارچ میکوریزا روی خصوصیات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه گندم (Triticum aestivume L. ) در خاک‌های آلوده به آرسنیک

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 85-102
حسین صفرزاده؛ حمیدرضا توحیدی مقدم؛ فرشاد قوشچی

17.

تاثیر واریته و روش تهیه بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی هسته خرما

دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 87-102
مرضیه معین فرد؛ پانیذ خالوکرمانی؛ هادی مهدویان مهر

18.

تولید سوسیس مرغ فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی آن

دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 85-107
منیره پور صالحی؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ هادی الماسی

19.

تولید نانوالیاف الکتروریسی شده فعال بر پایه کفیران حاوی پست‌بیوتیک تخلیص شده حاصل از میکروفلور کفیر و نانوذرات نقره

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 آذر 1402
زهرا شیخ پور؛ هادی الماسی؛ صابر امیری؛ سعیده عزیزی

20.

مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز

دوره 33، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 33-48
محمدرضا مهربد؛ محمد حجتی؛ حمید عزت پناه



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب