تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,266 |
تعداد مقالات | 15,616 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,627,771 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,550,840 |
1. | Interspecific morphological and phytochemical variations in the willow herb (Epilobium spp.) medicinal plant | |||
دوره 13، شماره 2، اسفند 2023، صفحه 15-27 | ||||
Shima Abbasi Karin؛ Ghasem Karimzadeh؛ Mitra Mohammadi Bazargani | ||||
2. | Morphological and physiological responses to drought stress in eleven genotypes of the Juniperus species | |||
دوره 10، شماره 2، اسفند 2020، صفحه 121-132 | ||||
Saghi Keyghobadi؛ Reza Fotouhi Ghazvini؛ Yahya Tajvar؛ Atefeh Sabouri | ||||
3. | Proteomics analysis of canola seeds to identify differentially expressed proteins under salt stress | |||
دوره 9، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 83-95 | ||||
Samaneh Eyvazlou؛ Ali Bandehagh؛ Majid Norouzi؛ Mahmoud Toorchi؛ Reza Shokri Gharelo | ||||
4. | اثر امواج مایکروویو روی باقیمانده آفتکش و ویژگیهای فیزیکوشیمایی و میکروبی میوه خشک شده زردآلو طی زمان نگهداری | |||
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 151-167 | ||||
سمیه سلیمانی مهر؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ احسان صادقی | ||||
5. | اثر تاریخ و روش کاشت بر برخی خصوصیات فیتوشیمیایی و عملکرد گاوزبان ایرانی (Echium amoenum) تحت تأثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی | |||
دوره 30، شماره 2، تیر 1399، صفحه 1-19 | ||||
محمد بهزاد امیری؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محسن جهان؛ نگار ناصری آبکوه؛ میلاد صالح آبادی | ||||
6. | اثر تغذیه خاکی و برگی هیومیک اسید بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه | |||
دوره 26، شماره 3، مهر 1395، صفحه 143-153 | ||||
بهاره اناری انارکی؛ محمود قاسم نژاد؛ حسین میغانی | ||||
7. | اثر کودهای زیستی نیتروکسین و بیوسولفور بر صفات مورفولوژیک و فیتوشیمیایی گیاه دارویی عروسک پشت پرده | |||
دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 39-49 | ||||
سعید پرچیانلو؛ عزیزالله خیری؛ مسعود ارغوانی؛ محمداسماعیل امیری | ||||
8. | بازتاب کرچک (Ricinus communis L.) به محلولپاشی نانو کلات روی و اسید هیومیک در شرایط محدودیت آبیاری | |||
دوره 29، شماره 2، تیر 1398، صفحه 153-171 | ||||
علی رهبری؛ جعفر مسعود سینکی؛ علی دماوندی؛ شهرام رضوان | ||||
9. | بررسی اثر اشعه UVB بر میزان ویتامین D2، فعالیت آنتیاکسیدانی و فعالیت میکروبی قارچ دکمهای سفید | |||
دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 201-223 | ||||
زهره افضلیان؛ زینب رفتنی امیری؛ جمشید فرمانی | ||||
10. | بررسی پروفایل اسیدآمینه، حل شوندگی وخواص آنتی اکسیدانی هیدرولیزات حاصله از پروتئین کینوا | |||
دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 123-135 | ||||
اکرم پزشکی؛ حسام دلیری؛ مریم محمدیی؛ حامد همیشه کار؛ حسین بیرامی | ||||
11. | بررسی ویژگیهای فیزیولوژیک و ماده خشک دو رقم ماش تحت تأثیر تنش شوری | |||
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 73-86 | ||||
روزبه فرهودی؛ محمد معتمدی | ||||
12. | بهبود صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی سورگوم علوفهای (Sorghum bicolor L.) با کابرد بیوچار و اسید سالیسیلیک در خاک آلوده به فلز سنگین سرب | |||
دوره 32، شماره 3، آبان 1401، صفحه 159-181 | ||||
سیده آسیه جلالی؛ فائزه زعفریان؛ رقیه حسن پور؛ ارسطو عباسیان | ||||
13. | تاثیر آنتیاکسیدانی عصاره کاروتنوئیدی کینوای قرمز حاصل از استخراج با سیال فوقبحرانی بر پایدارسازی روغن سویا | |||
دوره 33، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 83-96 | ||||
پروا عبدالهی؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ رضا فرهمندفر؛ مریم عزیزخانی | ||||
14. | تأثیر پوشش ژل آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دورقم زردآلو در زمان انبارمانی | |||
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 203-219 | ||||
جواد پارسا؛ محمد اسماعیل امیری؛ جعفر حاجی لو؛ فرهنگ رضوی؛ حمید رهنمون | ||||
15. | تأثیر عصاره متانولی آویشن وزنجبیل برپایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان | |||
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 107-121 | ||||
اکرم پزشکی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ زهرا ابوطالبی | ||||
16. | تأثیر قارچ میکوریزا روی خصوصیات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه گندم (Triticum aestivume L. ) در خاکهای آلوده به آرسنیک | |||
دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 85-102 | ||||
حسین صفرزاده؛ حمیدرضا توحیدی مقدم؛ فرشاد قوشچی | ||||
17. | تاثیر واریته و روش تهیه بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی نوشیدنی هسته خرما | |||
دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 87-102 | ||||
مرضیه معین فرد؛ پانیذ خالوکرمانی؛ هادی مهدویان مهر | ||||
18. | تولید سوسیس مرغ فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی آن | |||
دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 85-107 | ||||
منیره پور صالحی؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ هادی الماسی | ||||
19. | تولید نانوالیاف الکتروریسی شده فعال بر پایه کفیران حاوی پستبیوتیک تخلیص شده حاصل از میکروفلور کفیر و نانوذرات نقره | |||
دوره 34، شماره 2، تیر 1403، صفحه 135-153 | ||||
زهرا شیخ پور؛ هادی الماسی؛ صابر امیری؛ سعیده عزیزی | ||||
20. | مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز | |||
دوره 33، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 33-48 | ||||
محمدرضا مهربد؛ محمد حجتی؛ حمید عزت پناه | ||||
|