آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,242
تعداد مقالات15,248
تعداد مشاهده مقاله50,917,502
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,983,403
مهربد, محمدرضا, حجتی, محمد, عزت پناه, حمید. (1402). مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), 33-48. doi: 10.22034/fr.2021.47718.1805
محمدرضا مهربد; محمد حجتی; حمید عزت پناه. "مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 1, 1402, 33-48. doi: 10.22034/fr.2021.47718.1805
مهربد, محمدرضا, حجتی, محمد, عزت پناه, حمید. (1402). 'مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), pp. 33-48. doi: 10.22034/fr.2021.47718.1805
مهربد, محمدرضا, حجتی, محمد, عزت پناه, حمید. مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(1): 33-48. doi: 10.22034/fr.2021.47718.1805


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب