آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,417
تعداد مقالات17,409
تعداد مشاهده مقاله56,130,700
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,428,509
مهربد, محمدرضا, حجتی, محمد, عزت پناه, حمید. (1402). مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), 33-48. doi: 10.22034/fr.2021.47718.1805
محمدرضا مهربد; محمد حجتی; حمید عزت پناه. "مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 1, 1402, 33-48. doi: 10.22034/fr.2021.47718.1805
مهربد, محمدرضا, حجتی, محمد, عزت پناه, حمید. (1402). 'مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), pp. 33-48. doi: 10.22034/fr.2021.47718.1805
مهربد, محمدرضا, حجتی, محمد, عزت پناه, حمید. مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(1): 33-48. doi: 10.22034/fr.2021.47718.1805


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب