آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,489,215
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,216,892
مهربد, محمدرضا, حجتی, محمد, عزت پناه, حمید. (1402). مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), 33-48. doi: 10.22034/fr.2021.47718.1805
محمدرضا مهربد; محمد حجتی; حمید عزت پناه. "مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 1, 1402, 33-48. doi: 10.22034/fr.2021.47718.1805
مهربد, محمدرضا, حجتی, محمد, عزت پناه, حمید. (1402). 'مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), pp. 33-48. doi: 10.22034/fr.2021.47718.1805
مهربد, محمدرضا, حجتی, محمد, عزت پناه, حمید. مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(1): 33-48. doi: 10.22034/fr.2021.47718.1805


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب