آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,534,658
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,630,433

1.

تاثیر روش خیساندن بر مقدار ترکیبات زیست فعال و خواص ضدمیکروبی گلنار فارسی

صفحه 1-15
لیلا ناطقی؛ پیمان رجایی؛ علیرضا ملکی کهکی

2.

تبررسی تاثیر تازگی میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی روی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فرآورده سس در دمای 4 درجه سلسیوس

صفحه 17-32
مینا سیف زاده

3.

مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز

صفحه 33-48
محمدرضا مهربد؛ محمد حجتی؛ حمید عزت پناه

4.

بررسی تاثیر پوشش نانو امولسیون کیتوزان حاوی اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) بر پدیده‌ی ملانوزیس در میگوی نگهداری شده در شرایط سرد

صفحه 49-67
سعید خانزادی؛ عباس مهرایی؛ محمد هاشمی؛ محمد عزیززاده

5.

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس پونه کوهی(Mentha Pulegium L.) در روغن بزرک و مقایسه آن با آنتی اکسیدان سنتزی

صفحه 69-81
معصومه آقازاده؛ جعفر نظرزاده؛ قاسم دبیری

6.

تاثیر آنتی‌اکسیدانی عصاره کاروتنوئیدی کینوای قرمز حاصل از استخراج با سیال فوق‌بحرانی بر پایدارسازی روغن سویا

صفحه 83-96
پروا عبدالهی؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ رضا فرهمندفر؛ مریم عزیزخانی

7.

بهینه‌سازی راندمان استخراج و خواص فیزیکی شیمیایی و عملکردی موسیلاژ دانه گزنه رومی

صفحه 97-110
مریم جعفری؛ زهرا اسیوند؛ سارا امیری سامانی

8.

تولید شکلات پروبیوتیک حاوی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده با آلژینات- پروتئین آب‌پنیر و بررسی خواص فیزیکوشیمیائی، حسی و میزان ماندگاری آن

صفحه 111-127
حسن محرم پور؛ اکرم پزشکی نجف آبادی

9.

مهار قهوه‌ای‌شدن غیرآنزیمی پودرهای سفیده و تخم مرغ کامل با آنزیم و تغییر pH: تاثیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی

صفحه 129-141
بیوک آقا فرمانی؛ سمیه محمدخانی

10.

بهینه سازی ویژگی‌های حسی و بررسی خواص رئولوژیکی دسر لبنی کم کالری حاوی شیرین کننده سوکرالوز-سوربیتول با روش طرح آمیخته دی اپتیمال

صفحه 143-164
بابک قنبرزاده؛ لیلا حسینی پور؛ مصطفی سلطانی؛ وحید مفید؛ هدایت حسینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب