آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,351
تعداد مقالات16,532
تعداد مشاهده مقاله53,620,511
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,077,436
سیف زاده, مینا. (1402). تبررسی تاثیر تازگی میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی روی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فرآورده سس در دمای 4 درجه سلسیوس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), 17-32. doi: 10.22034/fr.2023.33665.1670
مینا سیف زاده. "تبررسی تاثیر تازگی میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی روی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فرآورده سس در دمای 4 درجه سلسیوس". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 1, 1402, 17-32. doi: 10.22034/fr.2023.33665.1670
سیف زاده, مینا. (1402). 'تبررسی تاثیر تازگی میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی روی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فرآورده سس در دمای 4 درجه سلسیوس', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), pp. 17-32. doi: 10.22034/fr.2023.33665.1670
سیف زاده, مینا. تبررسی تاثیر تازگی میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی روی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فرآورده سس در دمای 4 درجه سلسیوس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(1): 17-32. doi: 10.22034/fr.2023.33665.1670


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب