آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,019
تعداد مشاهده مقاله50,484,521
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,574,004
سیف زاده, مینا. (1402). تبررسی تاثیر تازگی میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی روی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فرآورده سس در دمای 4 درجه سلسیوس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), 17-32. doi: 10.22034/fr.2023.33665.1670
مینا سیف زاده. "تبررسی تاثیر تازگی میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی روی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فرآورده سس در دمای 4 درجه سلسیوس". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 1, 1402, 17-32. doi: 10.22034/fr.2023.33665.1670
سیف زاده, مینا. (1402). 'تبررسی تاثیر تازگی میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی روی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فرآورده سس در دمای 4 درجه سلسیوس', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), pp. 17-32. doi: 10.22034/fr.2023.33665.1670
سیف زاده, مینا. تبررسی تاثیر تازگی میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی روی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فرآورده سس در دمای 4 درجه سلسیوس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(1): 17-32. doi: 10.22034/fr.2023.33665.1670


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب