آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,417
تعداد مقالات17,423
تعداد مشاهده مقاله56,178,007
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,498,520
محرم پور, حسن, پزشکی نجف آبادی, اکرم. (1402). تولید شکلات پروبیوتیک حاوی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده با آلژینات- پروتئین آب‌پنیر و بررسی خواص فیزیکوشیمیائی، حسی و میزان ماندگاری آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), 111-127. doi: 10.22034/fr.2022.51208.1832
حسن محرم پور; اکرم پزشکی نجف آبادی. "تولید شکلات پروبیوتیک حاوی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده با آلژینات- پروتئین آب‌پنیر و بررسی خواص فیزیکوشیمیائی، حسی و میزان ماندگاری آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 1, 1402, 111-127. doi: 10.22034/fr.2022.51208.1832
محرم پور, حسن, پزشکی نجف آبادی, اکرم. (1402). 'تولید شکلات پروبیوتیک حاوی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده با آلژینات- پروتئین آب‌پنیر و بررسی خواص فیزیکوشیمیائی، حسی و میزان ماندگاری آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), pp. 111-127. doi: 10.22034/fr.2022.51208.1832
محرم پور, حسن, پزشکی نجف آبادی, اکرم. تولید شکلات پروبیوتیک حاوی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده با آلژینات- پروتئین آب‌پنیر و بررسی خواص فیزیکوشیمیائی، حسی و میزان ماندگاری آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(1): 111-127. doi: 10.22034/fr.2022.51208.1832


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب