آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,405
تعداد مقالات17,242
تعداد مشاهده مقاله55,678,012
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,860,794
محرم پور, حسن, پزشکی نجف آبادی, اکرم. (1402). تولید شکلات پروبیوتیک حاوی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده با آلژینات- پروتئین آب‌پنیر و بررسی خواص فیزیکوشیمیائی، حسی و میزان ماندگاری آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), 111-127. doi: 10.22034/fr.2022.51208.1832
حسن محرم پور; اکرم پزشکی نجف آبادی. "تولید شکلات پروبیوتیک حاوی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده با آلژینات- پروتئین آب‌پنیر و بررسی خواص فیزیکوشیمیائی، حسی و میزان ماندگاری آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 1, 1402, 111-127. doi: 10.22034/fr.2022.51208.1832
محرم پور, حسن, پزشکی نجف آبادی, اکرم. (1402). 'تولید شکلات پروبیوتیک حاوی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده با آلژینات- پروتئین آب‌پنیر و بررسی خواص فیزیکوشیمیائی، حسی و میزان ماندگاری آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), pp. 111-127. doi: 10.22034/fr.2022.51208.1832
محرم پور, حسن, پزشکی نجف آبادی, اکرم. تولید شکلات پروبیوتیک حاوی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده با آلژینات- پروتئین آب‌پنیر و بررسی خواص فیزیکوشیمیائی، حسی و میزان ماندگاری آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(1): 111-127. doi: 10.22034/fr.2022.51208.1832


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب