آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,339
تعداد مقالات16,461
تعداد مشاهده مقاله53,439,279
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,002,469
محرم پور, حسن, پزشکی نجف آبادی, اکرم. (1402). تولید شکلات پروبیوتیک حاوی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده با آلژینات- پروتئین آب‌پنیر و بررسی خواص فیزیکوشیمیائی، حسی و میزان ماندگاری آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), 111-127. doi: 10.22034/fr.2022.51208.1832
حسن محرم پور; اکرم پزشکی نجف آبادی. "تولید شکلات پروبیوتیک حاوی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده با آلژینات- پروتئین آب‌پنیر و بررسی خواص فیزیکوشیمیائی، حسی و میزان ماندگاری آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 1, 1402, 111-127. doi: 10.22034/fr.2022.51208.1832
محرم پور, حسن, پزشکی نجف آبادی, اکرم. (1402). 'تولید شکلات پروبیوتیک حاوی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده با آلژینات- پروتئین آب‌پنیر و بررسی خواص فیزیکوشیمیائی، حسی و میزان ماندگاری آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), pp. 111-127. doi: 10.22034/fr.2022.51208.1832
محرم پور, حسن, پزشکی نجف آبادی, اکرم. تولید شکلات پروبیوتیک حاوی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده با آلژینات- پروتئین آب‌پنیر و بررسی خواص فیزیکوشیمیائی، حسی و میزان ماندگاری آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(1): 111-127. doi: 10.22034/fr.2022.51208.1832


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب