آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,416
تعداد مقالات17,490
تعداد مشاهده مقاله56,481,710
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,741,616
قنبرزاده, بابک, حسینی پور, لیلا, سلطانی, مصطفی, مفید, وحید, حسینی, هدایت. (1402). بهینه سازی ویژگی‌های حسی و بررسی خواص رئولوژیکی دسر لبنی کم کالری حاوی شیرین کننده سوکرالوز-سوربیتول با روش طرح آمیخته دی اپتیمال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), 143-164. doi: 10.22034/fr.2023.53377.1849
بابک قنبرزاده; لیلا حسینی پور; مصطفی سلطانی; وحید مفید; هدایت حسینی. "بهینه سازی ویژگی‌های حسی و بررسی خواص رئولوژیکی دسر لبنی کم کالری حاوی شیرین کننده سوکرالوز-سوربیتول با روش طرح آمیخته دی اپتیمال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 1, 1402, 143-164. doi: 10.22034/fr.2023.53377.1849
قنبرزاده, بابک, حسینی پور, لیلا, سلطانی, مصطفی, مفید, وحید, حسینی, هدایت. (1402). 'بهینه سازی ویژگی‌های حسی و بررسی خواص رئولوژیکی دسر لبنی کم کالری حاوی شیرین کننده سوکرالوز-سوربیتول با روش طرح آمیخته دی اپتیمال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), pp. 143-164. doi: 10.22034/fr.2023.53377.1849
قنبرزاده, بابک, حسینی پور, لیلا, سلطانی, مصطفی, مفید, وحید, حسینی, هدایت. بهینه سازی ویژگی‌های حسی و بررسی خواص رئولوژیکی دسر لبنی کم کالری حاوی شیرین کننده سوکرالوز-سوربیتول با روش طرح آمیخته دی اپتیمال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(1): 143-164. doi: 10.22034/fr.2023.53377.1849


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب