آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,489,226
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,216,892
فرمانی, بیوک آقا, محمدخانی, سمیه. (1402). مهار قهوه‌ای‌شدن غیرآنزیمی پودرهای سفیده و تخم مرغ کامل با آنزیم و تغییر pH: تاثیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), 129-141. doi: 10.22034/fr.2022.51617.1836
بیوک آقا فرمانی; سمیه محمدخانی. "مهار قهوه‌ای‌شدن غیرآنزیمی پودرهای سفیده و تخم مرغ کامل با آنزیم و تغییر pH: تاثیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 1, 1402, 129-141. doi: 10.22034/fr.2022.51617.1836
فرمانی, بیوک آقا, محمدخانی, سمیه. (1402). 'مهار قهوه‌ای‌شدن غیرآنزیمی پودرهای سفیده و تخم مرغ کامل با آنزیم و تغییر pH: تاثیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), pp. 129-141. doi: 10.22034/fr.2022.51617.1836
فرمانی, بیوک آقا, محمدخانی, سمیه. مهار قهوه‌ای‌شدن غیرآنزیمی پودرهای سفیده و تخم مرغ کامل با آنزیم و تغییر pH: تاثیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(1): 129-141. doi: 10.22034/fr.2022.51617.1836


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب