1.

اثر عصاره دانه های سویا و لوبیا چشم‌بلبلی بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی و فعالیت پروتئازی خامه پاستوریزه

صفحه 1-18
هلیا آقامحسنی؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ مهناز خدایی جویاری

2.

ارزیابی کیفیت بتا کاروتن استخراج‌شده از آزولا فیلیکوئیدس(Azolla filiculoides) تالاب انزلی به روش هیدرولیز قلیایی در فصل زمستان

صفحه 19-31
مینا سیف زاده؛ علی اصغر خانی پور

3.

تولید اسید لاکتیک توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم لاکتیس BB12 در تخمیر ناپیوسته آب پنیر و پرمیات شیر

صفحه 33-49
صابر امیری؛ رضا رضائی مکرم؛ محمود صوتی خیابانی؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده

4.

مقایسه‌ کیفی و پروفیل اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده ماهی سیم ( Abramis brama ) تلفیقی با گوشت قرمز نگهداری شده در دمای یخچال (oc 4)

صفحه 51-63
محمدرضا صیادی؛ ژاله خوشخو؛ قربان زارع گشتی

5.

افزایش انبارمانی زردآلو رقم قرمز شاهرود با استفاده از اتمسفر تغییر یافته‌

صفحه 65-76
جابر سلیمانی؛ منصوره مظفری

6.

اثر دما و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار بر ویژگی‌های رئولوژیکی سس سالسا

صفحه 77-87
اکرم شریفی؛ نسیم پور ابراهیم؛ مریم ملکی؛ نسیم دیواندری

7.

اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی

صفحه 89-105
آزاده شاهسون تبریزی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی

8.

تأثیر عصاره متانولی آویشن وزنجبیل برپایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان

صفحه 107-121
اکرم پزشکی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ زهرا ابوطالبی

9.

بررسی ویژگی بالقوه پری بیوتیکی زایلوالیگوساکاریدهای تولید شده به روش آنزیمی ازهسته خرما

صفحه 123-135
داوود عطائی؛ خانم دکتر حمیدی؛ حسن احمدی گاولیقی

10.

تأثیر صمغ دانه‌های ریحان و بالنگو بر خواص حسی، کیفیت و ماندگاری میوه هلو

صفحه 137-149
داود مزیدی؛ سید حسین حسینی قابوس

11.

اثر امواج مایکروویو روی باقیمانده آفت‌کش و ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و میکروبی میوه خشک شده زردآلو طی زمان نگهداری

صفحه 151-167
سمیه سلیمانی مهر؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ احسان صادقی

12.

مقایسه اثر تیمار مایکروویو دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‏های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن

صفحه 169-187
سیما مهاجرخراسانی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ هدی شهیری طبرستانی

13.

تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سویای سین‌بیوتیک

صفحه 189-201
خدیجه عباباف؛ حسین جوینده؛ بهزاد ناصحی

14.

تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دورقم زردآلو در زمان انبارمانی

صفحه 203-219
جواد پارسا؛ محمد اسماعیل امیری؛ جعفر حاجی لو؛ فرهنگ رضوی؛ حمید رهنمون

15.

اثر پوشش‌دهی با کیتوزان و عصاره برگ گردو در ماندگاری پسته

صفحه 221-232
فاطمه جعفری؛ افشین جوادی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.