مزیدی, داود, حسینی قابوس, سید حسین. (1399). تأثیر صمغ دانه‌های ریحان و بالنگو بر خواص حسی، کیفیت و ماندگاری میوه هلو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(3), 137-149.
داود مزیدی; سید حسین حسینی قابوس. "تأثیر صمغ دانه‌های ریحان و بالنگو بر خواص حسی، کیفیت و ماندگاری میوه هلو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 3, 1399, 137-149.
مزیدی, داود, حسینی قابوس, سید حسین. (1399). 'تأثیر صمغ دانه‌های ریحان و بالنگو بر خواص حسی، کیفیت و ماندگاری میوه هلو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(3), pp. 137-149.
مزیدی, داود, حسینی قابوس, سید حسین. تأثیر صمغ دانه‌های ریحان و بالنگو بر خواص حسی، کیفیت و ماندگاری میوه هلو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(3): 137-149.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.