آقامحسنی, هلیا, فدائی نوغانی, وجیهه, خدایی جویاری, مهناز. (1399). اثر عصاره دانه های سویا و لوبیا چشم‌بلبلی بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی و فعالیت پروتئازی خامه پاستوریزه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(3), 1-18.
هلیا آقامحسنی; وجیهه فدائی نوغانی; مهناز خدایی جویاری. "اثر عصاره دانه های سویا و لوبیا چشم‌بلبلی بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی و فعالیت پروتئازی خامه پاستوریزه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 3, 1399, 1-18.
آقامحسنی, هلیا, فدائی نوغانی, وجیهه, خدایی جویاری, مهناز. (1399). 'اثر عصاره دانه های سویا و لوبیا چشم‌بلبلی بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی و فعالیت پروتئازی خامه پاستوریزه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(3), pp. 1-18.
آقامحسنی, هلیا, فدائی نوغانی, وجیهه, خدایی جویاری, مهناز. اثر عصاره دانه های سویا و لوبیا چشم‌بلبلی بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی و فعالیت پروتئازی خامه پاستوریزه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(3): 1-18.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.