آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,319
تعداد مقالات16,195
تعداد مشاهده مقاله52,817,439
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,496,430
شاهسون تبریزی, آزاده, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ الاسلامی, زهرا. (1399). اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(3), 89-105.
آزاده شاهسون تبریزی; اسماعیل عطای صالحی; زهرا شیخ الاسلامی. "اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 3, 1399, 89-105.
شاهسون تبریزی, آزاده, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ الاسلامی, زهرا. (1399). 'اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(3), pp. 89-105.
شاهسون تبریزی, آزاده, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ الاسلامی, زهرا. اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(3): 89-105.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب