آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,262
تعداد مقالات15,535
تعداد مشاهده مقاله51,553,347
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,493,471
شاهسون تبریزی, آزاده, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ الاسلامی, زهرا. (1399). اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(3), 89-105.
آزاده شاهسون تبریزی; اسماعیل عطای صالحی; زهرا شیخ الاسلامی. "اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 3, 1399, 89-105.
شاهسون تبریزی, آزاده, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ الاسلامی, زهرا. (1399). 'اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(3), pp. 89-105.
شاهسون تبریزی, آزاده, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ الاسلامی, زهرا. اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(3): 89-105.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب