آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,361
تعداد مقالات16,732
تعداد مشاهده مقاله53,987,491
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,674,014
صیادی, محمدرضا, خوشخو, ژاله, زارع گشتی, قربان. (1399). مقایسه‌ کیفی و پروفیل اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده ماهی سیم ( Abramis brama ) تلفیقی با گوشت قرمز نگهداری شده در دمای یخچال (oc 4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(3), 51-63.
محمدرضا صیادی; ژاله خوشخو; قربان زارع گشتی. "مقایسه‌ کیفی و پروفیل اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده ماهی سیم ( Abramis brama ) تلفیقی با گوشت قرمز نگهداری شده در دمای یخچال (oc 4)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 3, 1399, 51-63.
صیادی, محمدرضا, خوشخو, ژاله, زارع گشتی, قربان. (1399). 'مقایسه‌ کیفی و پروفیل اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده ماهی سیم ( Abramis brama ) تلفیقی با گوشت قرمز نگهداری شده در دمای یخچال (oc 4)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(3), pp. 51-63.
صیادی, محمدرضا, خوشخو, ژاله, زارع گشتی, قربان. مقایسه‌ کیفی و پروفیل اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده ماهی سیم ( Abramis brama ) تلفیقی با گوشت قرمز نگهداری شده در دمای یخچال (oc 4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(3): 51-63.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب