آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,130
تعداد مقالات13,890
تعداد مشاهده مقاله48,872,042
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,591,993
مهاجرخراسانی, سیما, اعلمی, مهران, کاشانی نژاد, مهدی, شهیری طبرستانی, هدی. (1399). مقایسه اثر تیمار مایکروویو دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‏های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(3), 169-187.
سیما مهاجرخراسانی; مهران اعلمی; مهدی کاشانی نژاد; هدی شهیری طبرستانی. "مقایسه اثر تیمار مایکروویو دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‏های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 3, 1399, 169-187.
مهاجرخراسانی, سیما, اعلمی, مهران, کاشانی نژاد, مهدی, شهیری طبرستانی, هدی. (1399). 'مقایسه اثر تیمار مایکروویو دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‏های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(3), pp. 169-187.
مهاجرخراسانی, سیما, اعلمی, مهران, کاشانی نژاد, مهدی, شهیری طبرستانی, هدی. مقایسه اثر تیمار مایکروویو دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‏های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(3): 169-187.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.