مهاجرخراسانی, سیما, اعلمی, مهران, کاشانی نژاد, مهدی, شهیری طبرستانی, هدی. (1399). مقایسه اثر تیمار مایکروویو دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‏های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(3), 169-187.
سیما مهاجرخراسانی; مهران اعلمی; مهدی کاشانی نژاد; هدی شهیری طبرستانی. "مقایسه اثر تیمار مایکروویو دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‏های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 3, 1399, 169-187.
مهاجرخراسانی, سیما, اعلمی, مهران, کاشانی نژاد, مهدی, شهیری طبرستانی, هدی. (1399). 'مقایسه اثر تیمار مایکروویو دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‏های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(3), pp. 169-187.
مهاجرخراسانی, سیما, اعلمی, مهران, کاشانی نژاد, مهدی, شهیری طبرستانی, هدی. مقایسه اثر تیمار مایکروویو دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‏های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(3): 169-187.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.