آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,262
تعداد مقالات15,535
تعداد مشاهده مقاله51,553,347
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,493,465
مهاجرخراسانی, سیما, اعلمی, مهران, کاشانی نژاد, مهدی, شهیری طبرستانی, هدی. (1399). مقایسه اثر تیمار مایکروویو دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‏های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(3), 169-187.
سیما مهاجرخراسانی; مهران اعلمی; مهدی کاشانی نژاد; هدی شهیری طبرستانی. "مقایسه اثر تیمار مایکروویو دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‏های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 3, 1399, 169-187.
مهاجرخراسانی, سیما, اعلمی, مهران, کاشانی نژاد, مهدی, شهیری طبرستانی, هدی. (1399). 'مقایسه اثر تیمار مایکروویو دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‏های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(3), pp. 169-187.
مهاجرخراسانی, سیما, اعلمی, مهران, کاشانی نژاد, مهدی, شهیری طبرستانی, هدی. مقایسه اثر تیمار مایکروویو دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‏های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(3): 169-187.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب