آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,019
تعداد مشاهده مقاله50,482,695
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,571,245

1.

بهینه‌سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کازئینات سدیم

صفحه 1-14
ویدا برین؛ لیلا روفه گری نژاد

2.

اثر عصاره اتانولی برگ چندل و اکالیپتوس بر ظرفیت آنتی‌اکسیدانی، فعالیت آنزیمی و میزان مالون‌دی‌آلدهید میوه موز تازه

صفحه 15-28
اقدس شاهی‌مریدی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی

3.

تخمین مدت ماندگاری و ارتباط همبستگی خواص کیفی میگوی سفید سرتیز (Metapenaeus affinis) پوست کنی شده طی سردسازی

صفحه 29-41
ثریا صالحی؛ آی ناز خدانظری؛ اسحاق زمانی

4.

اثر روش‌های مختلف پخت بر ترکیبات فنلی و ویژگی‌های آنتیاکسیدانی ساقه گیاه کنگر

صفحه 43-59
مریم فتاحی؛ لیلا نجفیان؛ مهدی چرمچیان لنگرودی

5.

تأثیر صمغ کتیرا و فیبرسبوس جو دوسر برخواص فیزیکی‌شیمیایی و حسی نان تست

صفحه 61-80
لیلا ناطقی

6.

اثر زمان برداشت بر برخی از ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی میوه زغال‌اخته طی انبارمانی

صفحه 81-97
نیر اسماعیلی؛ رحیم نقش‌بند‌ حسنی؛ فریبرز زارع نهندی

7.

تاثیر پودر دانه کتان و امولسیفایر داتم (DATEM) بر ویژگی‌های کیفی و حسی دونات

صفحه 99-111
شهین زمردی؛ سمیرا فرامرزی

8.

تاثیر منشاء گیاهی بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و میکروبی عسل

صفحه 113-124
سبا بلقیسی

9.

بررسی ویژگی‎های فیزیکی و شیمیایی نانولیپوزوم‎های حاوی بتا- سیتواسترول

صفحه 125-136
عاطفه پورجاهد؛ حبیب اله عباسی؛ نسیم صفاریان

10.

اثر تخمیر بر میزان ترکیبات فراسودمند آرد مالت برنج قهوه‌ای

صفحه 137-150
سمیه رحیمی؛ سولماز صارم نژاد

11.

مکانیسم فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسید جنتیسیک در پایداری اکسیداتیو روغن‌های زیتون و سویا

صفحه 151-166
آزاده مردانی قهفرخی؛ رضا فرهوش؛ علی شریف

12.

مقایسه اثر فرآیند اولتراسوند حرارتی و حرارت دهی متداول بر اکسیداسیون چربی، ویتامین‌ها و میکروارگانیسم‌های شیر

صفحه 167-182
راضیه رضوی؛ رضا اسماعیل زاده کناری

13.

ارزیابی برخی خواص مکانیکی دو واریته خرمالو در مراحل مختلف رسیدگی به‌منظور بهینه-سازی سامانه‌های پس از برداشت

صفحه 183-194
حسین غفاری ستوبادی؛ حسین حسن‌پور کهنمویی؛ نعمان مرغوب؛ خسرو محمدی قرمزگلی

14.

ایجاد سیستم طبقه‌بندی بر اساس پردازش تصویر جهت جداسازی کیفی زالزالک طی نگهداری در شرایط مختلف (سردخانه، یخچال و محیط)

صفحه 195-209
محسن زندی؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی‌مکر

15.

بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر پکتین/زنیان/بتاکاروتن

صفحه 211-226
امیرافشار اصدق؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ سجاد پیرسا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب