آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,360
تعداد مقالات16,663
تعداد مشاهده مقاله53,905,915
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,527,213
فتاحی, مریم, نجفیان, لیلا, چرمچیان لنگرودی, مهدی. (1399). اثر روش‌های مختلف پخت بر ترکیبات فنلی و ویژگی‌های آنتیاکسیدانی ساقه گیاه کنگر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(1), 43-59.
مریم فتاحی; لیلا نجفیان; مهدی چرمچیان لنگرودی. "اثر روش‌های مختلف پخت بر ترکیبات فنلی و ویژگی‌های آنتیاکسیدانی ساقه گیاه کنگر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 1, 1399, 43-59.
فتاحی, مریم, نجفیان, لیلا, چرمچیان لنگرودی, مهدی. (1399). 'اثر روش‌های مختلف پخت بر ترکیبات فنلی و ویژگی‌های آنتیاکسیدانی ساقه گیاه کنگر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(1), pp. 43-59.
فتاحی, مریم, نجفیان, لیلا, چرمچیان لنگرودی, مهدی. اثر روش‌های مختلف پخت بر ترکیبات فنلی و ویژگی‌های آنتیاکسیدانی ساقه گیاه کنگر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(1): 43-59.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب