آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,242
تعداد مقالات15,261
تعداد مشاهده مقاله50,957,932
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,013,902

1.

ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و ترکیبات فنولی عصاره الکلی لایه داخلی پوست بالنگ (Citrus medica l.)در نوشابه گازدار لیمویی

صفحه 1-15
اکرم شریفی؛ مریم فیلبان زاده

2.

ارزیابی اثر ضد‌اکسایشی و ضد‌میکروبی صمغ‌دانه‌ریحان و اسانس‌پونه‌کوهی در ماندگاری کیک شکلاتی کم‌چرب

صفحه 17-31
مانیا صالحی فر؛ سمانه عسگری ورجانی؛ شهلا شهریاری

3.

اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر خواص کیفی آب هویج در حرارت‌دهی اهمیک

صفحه 33-54
اردشیر کرمیان؛ عیسی حزباوی؛ فیض اله شهبازی

4.

تاثیر فرآیند حرارتی بر ارزش تغذیه‌ای ماهی کلیکای معمولی (Clupeonella engrauliformis) قبل و بعد از کنسرو کردن

صفحه 45-66
فریبا رضایی؛ ژاله خوشخو؛ فاطمه نوغانی

5.

بررسی تأثیر پوشش‌دهی تخم‌مرغ با استفاده از بیوپلیمر نشاسته-اسید اولئیک اصلاح شده با پرتو فرابنفش بر افزایش کیفیت و ماندگاری تخم‌مرغ

صفحه 67-81
حمید جهانگیراصفهانی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ رحمت اله پورعطا

6.

مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون.

صفحه 83-94
محسن دلوی

7.

بررسی کیفیت و ماندگاری کلوچه فومن غنی شده با سبوس برنج با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن

صفحه 95-114
امیر پورفرزاد؛ طاهره محروسی

8.

بررسی اثر استفاده از ارده و روغن کنجد به جای بخشی از روغن جامد هیدروژنه در فرمولاسیون شیرینی برنجی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن

صفحه 115-128
لیلا ناطقی؛ محمد رضا اسحاقی؛ امیر یوسف اردلان

9.

بررسی ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماست موسیر پروبیوتیک غنی شده با اینولین

صفحه 129-141
لیلا روفه گری نژاد؛ میترا فره بخش

10.

اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده

صفحه 129-142
فریبا محمدى الستى؛ نارملا آصفی؛ رامین ملکی؛ سید صادق سیدلو هریس

11.

بهینه سازی متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن با رویکرد تولید اسنک حجیم غنی‌شده حاوی آرد عناب

صفحه 143-159
فخری شهیدی؛ الناز میلانی؛ الهام انصاری فر؛ محمد خلیلیان موحد؛ فریده صالحی پور

12.

بررسی کیفیت انواع روغن‌های زیتون موجود در بازار براساس ویژگی‏های تعیین شده در استاندارد ملی ایران

صفحه 161-176
مریم جلیلی؛ لادن رشیدی

13.

استخراج پکتین از پوست و کلاهک کدو حلوایی به روش مایکروویو

صفحه 177-190
صدیقه یزدان پناه؛ منوچهر درویشی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب