آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,353
تعداد مقالات16,546
تعداد مشاهده مقاله53,666,267
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,122,795
محمدى الستى, فریبا, آصفی, نارملا, ملکی, رامین, سیدلو هریس, سید صادق. (1400). اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), 129-142. doi: 10.22034/fr.2021.37184.1709
فریبا محمدى الستى; نارملا آصفی; رامین ملکی; سید صادق سیدلو هریس. "اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 1, 1400, 129-142. doi: 10.22034/fr.2021.37184.1709
محمدى الستى, فریبا, آصفی, نارملا, ملکی, رامین, سیدلو هریس, سید صادق. (1400). 'اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), pp. 129-142. doi: 10.22034/fr.2021.37184.1709
محمدى الستى, فریبا, آصفی, نارملا, ملکی, رامین, سیدلو هریس, سید صادق. اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(1): 129-142. doi: 10.22034/fr.2021.37184.1709


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب