آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,360
تعداد مقالات16,664
تعداد مشاهده مقاله53,906,463
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,528,507
محمدى الستى, فریبا, آصفی, نارملا, ملکی, رامین, سیدلو هریس, سید صادق. (1400). اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), 129-142. doi: 10.22034/fr.2021.37184.1709
فریبا محمدى الستى; نارملا آصفی; رامین ملکی; سید صادق سیدلو هریس. "اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 1, 1400, 129-142. doi: 10.22034/fr.2021.37184.1709
محمدى الستى, فریبا, آصفی, نارملا, ملکی, رامین, سیدلو هریس, سید صادق. (1400). 'اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), pp. 129-142. doi: 10.22034/fr.2021.37184.1709
محمدى الستى, فریبا, آصفی, نارملا, ملکی, رامین, سیدلو هریس, سید صادق. اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(1): 129-142. doi: 10.22034/fr.2021.37184.1709


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب