آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,236
تعداد مقالات15,198
تعداد مشاهده مقاله50,739,144
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,817,393
محمدى الستى, فریبا, آصفی, نارملا, ملکی, رامین, سیدلو هریس, سید صادق. (1400). اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), 129-142. doi: 10.22034/fr.2021.37184.1709
فریبا محمدى الستى; نارملا آصفی; رامین ملکی; سید صادق سیدلو هریس. "اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 1, 1400, 129-142. doi: 10.22034/fr.2021.37184.1709
محمدى الستى, فریبا, آصفی, نارملا, ملکی, رامین, سیدلو هریس, سید صادق. (1400). 'اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), pp. 129-142. doi: 10.22034/fr.2021.37184.1709
محمدى الستى, فریبا, آصفی, نارملا, ملکی, رامین, سیدلو هریس, سید صادق. اثرات فرآیند قلیایی کردن بر کیفیت پودر کاکائو تولید شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(1): 129-142. doi: 10.22034/fr.2021.37184.1709


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب