صالحی فر, مانیا, عسگری ورجانی, سمانه, شهریاری, شهلا. (1400). ارزیابی اثر ضد‌اکسایشی و ضد‌میکروبی صمغ‌دانه‌ریحان و اسانس‌پونه‌کوهی در ماندگاری کیک شکلاتی کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), 17-31. doi: 10.22034/fr.2021.15252.1360
مانیا صالحی فر; سمانه عسگری ورجانی; شهلا شهریاری. "ارزیابی اثر ضد‌اکسایشی و ضد‌میکروبی صمغ‌دانه‌ریحان و اسانس‌پونه‌کوهی در ماندگاری کیک شکلاتی کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 1, 1400, 17-31. doi: 10.22034/fr.2021.15252.1360
صالحی فر, مانیا, عسگری ورجانی, سمانه, شهریاری, شهلا. (1400). 'ارزیابی اثر ضد‌اکسایشی و ضد‌میکروبی صمغ‌دانه‌ریحان و اسانس‌پونه‌کوهی در ماندگاری کیک شکلاتی کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), pp. 17-31. doi: 10.22034/fr.2021.15252.1360
صالحی فر, مانیا, عسگری ورجانی, سمانه, شهریاری, شهلا. ارزیابی اثر ضد‌اکسایشی و ضد‌میکروبی صمغ‌دانه‌ریحان و اسانس‌پونه‌کوهی در ماندگاری کیک شکلاتی کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(1): 17-31. doi: 10.22034/fr.2021.15252.1360


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.