پورفرزاد, امیر, محروسی, طاهره. (1400). بررسی کیفیت و ماندگاری کلوچه فومن غنی شده با سبوس برنج با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), 95-114. doi: 10.22034/fr.2021.35906.1698
امیر پورفرزاد; طاهره محروسی. "بررسی کیفیت و ماندگاری کلوچه فومن غنی شده با سبوس برنج با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 1, 1400, 95-114. doi: 10.22034/fr.2021.35906.1698
پورفرزاد, امیر, محروسی, طاهره. (1400). 'بررسی کیفیت و ماندگاری کلوچه فومن غنی شده با سبوس برنج با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), pp. 95-114. doi: 10.22034/fr.2021.35906.1698
پورفرزاد, امیر, محروسی, طاهره. بررسی کیفیت و ماندگاری کلوچه فومن غنی شده با سبوس برنج با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(1): 95-114. doi: 10.22034/fr.2021.35906.1698


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.