رضایی, فریبا, خوشخو, ژاله, نوغانی, فاطمه. (1400). تاثیر فرآیند حرارتی بر ارزش تغذیه‌ای ماهی کلیکای معمولی (Clupeonella engrauliformis) قبل و بعد از کنسرو کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), 45-66. doi: 10.22034/fr.2021.28756.1590
فریبا رضایی; ژاله خوشخو; فاطمه نوغانی. "تاثیر فرآیند حرارتی بر ارزش تغذیه‌ای ماهی کلیکای معمولی (Clupeonella engrauliformis) قبل و بعد از کنسرو کردن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 1, 1400, 45-66. doi: 10.22034/fr.2021.28756.1590
رضایی, فریبا, خوشخو, ژاله, نوغانی, فاطمه. (1400). 'تاثیر فرآیند حرارتی بر ارزش تغذیه‌ای ماهی کلیکای معمولی (Clupeonella engrauliformis) قبل و بعد از کنسرو کردن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), pp. 45-66. doi: 10.22034/fr.2021.28756.1590
رضایی, فریبا, خوشخو, ژاله, نوغانی, فاطمه. تاثیر فرآیند حرارتی بر ارزش تغذیه‌ای ماهی کلیکای معمولی (Clupeonella engrauliformis) قبل و بعد از کنسرو کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(1): 45-66. doi: 10.22034/fr.2021.28756.1590


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.