ناطقی, لیلا, اسحاقی, محمد رضا, اردلان, امیر یوسف. (1400). بررسی اثر استفاده از ارده و روغن کنجد به جای بخشی از روغن جامد هیدروژنه در فرمولاسیون شیرینی برنجی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), 115-128. doi: 10.22034/fr.2021.36461.1703
لیلا ناطقی; محمد رضا اسحاقی; امیر یوسف اردلان. "بررسی اثر استفاده از ارده و روغن کنجد به جای بخشی از روغن جامد هیدروژنه در فرمولاسیون شیرینی برنجی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 1, 1400, 115-128. doi: 10.22034/fr.2021.36461.1703
ناطقی, لیلا, اسحاقی, محمد رضا, اردلان, امیر یوسف. (1400). 'بررسی اثر استفاده از ارده و روغن کنجد به جای بخشی از روغن جامد هیدروژنه در فرمولاسیون شیرینی برنجی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), pp. 115-128. doi: 10.22034/fr.2021.36461.1703
ناطقی, لیلا, اسحاقی, محمد رضا, اردلان, امیر یوسف. بررسی اثر استفاده از ارده و روغن کنجد به جای بخشی از روغن جامد هیدروژنه در فرمولاسیون شیرینی برنجی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(1): 115-128. doi: 10.22034/fr.2021.36461.1703


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.