آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,298
تعداد مقالات15,883
تعداد مشاهده مقاله52,117,165
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,888,166
دلوی, محسن. (1400). مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون.. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), 83-94. doi: 10.22034/fr.2021.35286.1689
محسن دلوی. "مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون.". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 1, 1400, 83-94. doi: 10.22034/fr.2021.35286.1689
دلوی, محسن. (1400). 'مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون.', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), pp. 83-94. doi: 10.22034/fr.2021.35286.1689
دلوی, محسن. مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون.. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(1): 83-94. doi: 10.22034/fr.2021.35286.1689


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب