آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,253
تعداد مقالات15,411
تعداد مشاهده مقاله51,245,876
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,254,066
دلوی, محسن. (1400). مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون.. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), 83-94. doi: 10.22034/fr.2021.35286.1689
محسن دلوی. "مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون.". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 1, 1400, 83-94. doi: 10.22034/fr.2021.35286.1689
دلوی, محسن. (1400). 'مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون.', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), pp. 83-94. doi: 10.22034/fr.2021.35286.1689
دلوی, محسن. مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون.. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(1): 83-94. doi: 10.22034/fr.2021.35286.1689


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب