آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,357
تعداد مقالات16,592
تعداد مشاهده مقاله53,849,531
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,417,891
دلوی, محسن. (1400). مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون.. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), 83-94. doi: 10.22034/fr.2021.35286.1689
محسن دلوی. "مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون.". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 1, 1400, 83-94. doi: 10.22034/fr.2021.35286.1689
دلوی, محسن. (1400). 'مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون.', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), pp. 83-94. doi: 10.22034/fr.2021.35286.1689
دلوی, محسن. مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون.. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(1): 83-94. doi: 10.22034/fr.2021.35286.1689


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب