آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,017
تعداد مشاهده مقاله50,479,453
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,567,663

1.

بهبود ویژگی‌های ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان

صفحه 1-12
سعید میرعرب رضی؛ علی معتمد زادگان؛ سید احمد شهیدی؛ علی رشیدی نژاد

2.

بهینه سازی شرایط استخراج آلژینات سدیم از جلبک قهوه ای ایرانی به روش سطح پاسخ

صفحه 13-28
رویا ابکا خواجوئی؛ جواد کرامت؛ ناصر همدمی

3.

تاثیر عصاره های آبی و اتانولی دانه شنبلیله بر کیفیت فیله کپور معمولی تلقیح شده با استافیلوکوکوس اورئوس

صفحه 29-43
منیره ارباب؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم

4.

مقایسه‌ی ویژگی‌های ضدمیکروبی و فیزیکی‌شیمیایی فیلم‌های امولسیونی بر پایه‌ی کربوکسی-متیل سلولز حاوی ماکرو و نانوامولسیون اسانس‌روغنی دارچین

صفحه 45-57
رضا فتاحی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان‌نیا

5.

تولید بامیه با استفاده از پوشش پروتئین آب‌پنیر و بررسی ویژگی‌های کیفی آن طی نگهداری

صفحه 59-69
رامین مقصود زاده؛ عباس جلیل زاده

6.

بررسی اثر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگی‌های کیفی باقلوا‌ی سنتی کرمانشاهی

صفحه 71-88
نیما امامی؛ لیلا ناطقی؛ محمدرضا اسحاقی

7.

تولید نانودیسپرسیون کورکومین با استفاده از دو روش آب مادون بحرانی و روش جایگزینی حلال و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی‌ شیمیایی، رئولوژیکی، آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی آنها

صفحه 89-99
زهرا سیار؛ هدا جعفریزاده مالمیری

8.

ارزیابی خواص ریزپوشینه‌های حاوی عصاره کاکوتی ( Ziziphora clinopodiodes) پایدار شده با صمغ عربی، ایزوله پروتئین آب پنیر صمغ گوار و ترکیب آنها

صفحه 101-123
محمود حسین نیا؛ هادی الماسی؛ محمد علیزاده خالد آباد

9.

اصلاح ویژگی آب‌دوستی فیلم نشاسته با استفاده هم‌زمان از اسید اولئیک و پرتو فرابنفش

صفحه 125-138
حمید جهانگیر اصفهانی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ رحمت اله پورعطا

10.

تأثیر غلظت‌های مختلف چیتوسان بر عمر انبارداری و کیفیت پس از برداشت میوه زغال اخته (Cornus mass L.)

صفحه 139-152
مریم اسمعیلی؛ اصغر ابراهیم‌زاده؛ حمید حسن‌پور؛ محمد باقر حسن‌پور اقدم

11.

اثر تغییر مقدار چربی بر ویژگی‌های شیمیایی و رئولوژیکی ماست حاوی پودر سیب زمینی ترشی در طی زمان نگهداری

صفحه 153-169
طاهره نجف غفاری؛ سید حسین حسینی قابوس

12.

بررسی خواص فیزیکی فیلم‌های خوراکی بر پایه نشاسته ذرت و پودر بادمجان حاوی اسانس پونه کوهی

صفحه 171-184
مهسا نورالدینی؛ محسن اسمعیلی؛ فروغ محترمی

13.

اثر تغییر دمای خشک‌کردن همرفتی بر کاهش مصرف انرژی و حفظ کیفیت ورقه‌های سیر

صفحه 185-200
حبیبه نعلبندی؛ سید صادق سیدلو

14.

تاثیر استفاده از شیره‌ خرما بر ویژگی‌های کیفی ماست بدون چربی

صفحه 201-215
رومینا اکبر؛ مصطفی سلطانی؛ مریم مصلحی شاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب