آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,543,309
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,638,882
میرعرب رضی, سعید, معتمد زادگان, علی, شهیدی, سید احمد, رشیدی نژاد, علی. (1398). بهبود ویژگی‌های ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), 1-12.
سعید میرعرب رضی; علی معتمد زادگان; سید احمد شهیدی; علی رشیدی نژاد. "بهبود ویژگی‌های ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 4, 1398, 1-12.
میرعرب رضی, سعید, معتمد زادگان, علی, شهیدی, سید احمد, رشیدی نژاد, علی. (1398). 'بهبود ویژگی‌های ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), pp. 1-12.
میرعرب رضی, سعید, معتمد زادگان, علی, شهیدی, سید احمد, رشیدی نژاد, علی. بهبود ویژگی‌های ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(4): 1-12.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب