آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,361
تعداد مقالات16,698
تعداد مشاهده مقاله53,939,439
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,591,986
میرعرب رضی, سعید, معتمد زادگان, علی, شهیدی, سید احمد, رشیدی نژاد, علی. (1398). بهبود ویژگی‌های ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), 1-12.
سعید میرعرب رضی; علی معتمد زادگان; سید احمد شهیدی; علی رشیدی نژاد. "بهبود ویژگی‌های ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 4, 1398, 1-12.
میرعرب رضی, سعید, معتمد زادگان, علی, شهیدی, سید احمد, رشیدی نژاد, علی. (1398). 'بهبود ویژگی‌های ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), pp. 1-12.
میرعرب رضی, سعید, معتمد زادگان, علی, شهیدی, سید احمد, رشیدی نژاد, علی. بهبود ویژگی‌های ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(4): 1-12.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب