آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,405
تعداد مقالات17,240
تعداد مشاهده مقاله55,673,236
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,857,912
نورالدینی, مهسا, اسمعیلی, محسن, محترمی, فروغ. (1398). بررسی خواص فیزیکی فیلم‌های خوراکی بر پایه نشاسته ذرت و پودر بادمجان حاوی اسانس پونه کوهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), 171-184.
مهسا نورالدینی; محسن اسمعیلی; فروغ محترمی. "بررسی خواص فیزیکی فیلم‌های خوراکی بر پایه نشاسته ذرت و پودر بادمجان حاوی اسانس پونه کوهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 4, 1398, 171-184.
نورالدینی, مهسا, اسمعیلی, محسن, محترمی, فروغ. (1398). 'بررسی خواص فیزیکی فیلم‌های خوراکی بر پایه نشاسته ذرت و پودر بادمجان حاوی اسانس پونه کوهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), pp. 171-184.
نورالدینی, مهسا, اسمعیلی, محسن, محترمی, فروغ. بررسی خواص فیزیکی فیلم‌های خوراکی بر پایه نشاسته ذرت و پودر بادمجان حاوی اسانس پونه کوهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(4): 171-184.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب