آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,306
تعداد مقالات15,997
تعداد مشاهده مقاله52,425,752
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,172,113

1.

به کارگیری خمیر ترش لاکتیکی و سبوس تخمیری گندم در تولید نودل فراسودمند

صفحه 1-14
سمیه کلاکی جویباری؛ سید هادی رضوی

2.

تأثیر هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم، کاراگینان و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی میگو سوخاری

صفحه 15-25
سیده زهرا سیدالنگی؛ حبیبه اسکندرلی؛ زهرا غیاثوند

3.

اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی‌های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور

صفحه 27-38
مریم خاکباز حشمتی؛ اکرم پزشکی؛ ناصر ناصری؛ مریم جعفرزاده مقدم

4.

بررسی ویژگی های شیمیایی و میزان اتانول در نوشیدنی کفیر حاوی طعم دهنده های سنتی طی دوره ماندگاری

صفحه 39-51
اعظم پولادوند؛ بهروز اکبری؛ مانیا صالحی فر

5.

بررسی خواص شیمیایی و کیفی قرص فشرده تولیدشده از پودر گوجه‌فرنگی تحت شرایط مایکروویو- هوای‌گرم و بهینه‌سازی آن به روش سطح پاسخ

صفحه 83-80
منوچهر رشیدی؛ رضا امیری چایجان؛ احمد ارشادی؛ علی قاسمی

6.

بررسی اثر انجماد بر ویژگی‌های کیفی گوشت ماهیچه گاو خام و پخته در مدت پنج ماه نگهداری

صفحه 81-93
سرور کلانتری؛ آیناز علیزاده

7.

تأثیر پلاسمای تخلیه سد دی‌الکتریک بر خصوصیات ساختاری و فیزیکی صمغ عربی

صفحه 85-107
سپیده امیرآبادی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ فرشاد صحبت زاده

8.

اثرات محلول پاشی فنیل آلانین روی برخی شاخص های غذایی حبه انگور رقم حسینی (Vitis vinifera var. Hosseini)

صفحه 109-121
غلامرضا گوهری؛ سیما فریدونی؛ سیما پناهی راد؛ نسرین سپهری؛ محمد رضا دادپور

9.

تاثیر ترکیب هیدروکلوئیدهای اینولین- ژلاتین و پلی‌دکستروز - ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی ماست کم‌چرب پری بیوتیک

صفحه 123-135
محمدیار حسینی؛ فریبا لشکری؛ بابک قنبرزاده

10.

پایدارسازی آنتوسیانین‌های عصاره چای ترش با استفاده از پلی فنل‌ها

صفحه 137-149
محبوبه اکثیری؛ سید احمد شهیدی؛ لیلا ناطقی

11.

بهینه‌سازی استخراج روغن از دانه‌های آفتابگردان با کمک پیش تیمار ریزموج-فراصوت

صفحه 151-167
مرجان سقلی؛ حمید بخش آبادی؛ راحیل رضایی؛ محمود فرمانی

12.

تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate)، ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری، حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال

صفحه 169-179
فرانک بیگ محمدی؛ حمیدرضا ناصری؛ رضا محمدی؛ احسان صادقی

13.

فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره‌های گیاه شاه اسپرغم وتاثیر آنها در ثبات اکسیداتیو روغن آفتابگردان

صفحه 181-198
منیره رنجبر؛ اکرم آقایی

14.

ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی و تعیین ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه اوجی جمع‌آوری شده از شمال ایران

صفحه 199-210
نفیسه محدثی؛ هادی کوهساری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب