آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,021
تعداد مشاهده مقاله52,490,628
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,217,882
سیدالنگی, سیده زهرا, اسکندرلی, حبیبه, غیاثوند, زهرا. (1399). تأثیر هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم، کاراگینان و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی میگو سوخاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 15-25. doi: 10.22034/fr.2021.12502
سیده زهرا سیدالنگی; حبیبه اسکندرلی; زهرا غیاثوند. "تأثیر هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم، کاراگینان و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی میگو سوخاری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1399, 15-25. doi: 10.22034/fr.2021.12502
سیدالنگی, سیده زهرا, اسکندرلی, حبیبه, غیاثوند, زهرا. (1399). 'تأثیر هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم، کاراگینان و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی میگو سوخاری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 15-25. doi: 10.22034/fr.2021.12502
سیدالنگی, سیده زهرا, اسکندرلی, حبیبه, غیاثوند, زهرا. تأثیر هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم، کاراگینان و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی میگو سوخاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(4): 15-25. doi: 10.22034/fr.2021.12502


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب