آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,236
تعداد مقالات15,196
تعداد مشاهده مقاله50,722,844
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,803,596
بیگ محمدی, فرانک, ناصری, حمیدرضا, محمدی, رضا, صادقی, احسان. (1399). تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate)، ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری، حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 169-179. doi: 10.22034/fr.2021.34904.1685
فرانک بیگ محمدی; حمیدرضا ناصری; رضا محمدی; احسان صادقی. "تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate)، ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری، حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1399, 169-179. doi: 10.22034/fr.2021.34904.1685
بیگ محمدی, فرانک, ناصری, حمیدرضا, محمدی, رضا, صادقی, احسان. (1399). 'تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate)، ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری، حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 169-179. doi: 10.22034/fr.2021.34904.1685
بیگ محمدی, فرانک, ناصری, حمیدرضا, محمدی, رضا, صادقی, احسان. تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate)، ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری، حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(4): 169-179. doi: 10.22034/fr.2021.34904.1685


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب