آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,405
تعداد مقالات17,234
تعداد مشاهده مقاله55,663,360
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,853,484
بیگ محمدی, فرانک, ناصری, حمیدرضا, محمدی, رضا, صادقی, احسان. (1399). تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate)، ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری، حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 169-179. doi: 10.22034/fr.2021.34904.1685
فرانک بیگ محمدی; حمیدرضا ناصری; رضا محمدی; احسان صادقی. "تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate)، ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری، حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1399, 169-179. doi: 10.22034/fr.2021.34904.1685
بیگ محمدی, فرانک, ناصری, حمیدرضا, محمدی, رضا, صادقی, احسان. (1399). 'تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate)، ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری، حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 169-179. doi: 10.22034/fr.2021.34904.1685
بیگ محمدی, فرانک, ناصری, حمیدرضا, محمدی, رضا, صادقی, احسان. تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate)، ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری، حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(4): 169-179. doi: 10.22034/fr.2021.34904.1685


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب