حسینی, محمدیار, لشکری, فریبا, قنبرزاده, بابک. (1399). تاثیر ترکیب هیدروکلوئیدهای اینولین- ژلاتین و پلی‌دکستروز - ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی ماست کم‌چرب پری بیوتیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 123-135. doi: 10.22034/fr.2021.22065.1475
محمدیار حسینی; فریبا لشکری; بابک قنبرزاده. "تاثیر ترکیب هیدروکلوئیدهای اینولین- ژلاتین و پلی‌دکستروز - ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی ماست کم‌چرب پری بیوتیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1399, 123-135. doi: 10.22034/fr.2021.22065.1475
حسینی, محمدیار, لشکری, فریبا, قنبرزاده, بابک. (1399). 'تاثیر ترکیب هیدروکلوئیدهای اینولین- ژلاتین و پلی‌دکستروز - ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی ماست کم‌چرب پری بیوتیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 123-135. doi: 10.22034/fr.2021.22065.1475
حسینی, محمدیار, لشکری, فریبا, قنبرزاده, بابک. تاثیر ترکیب هیدروکلوئیدهای اینولین- ژلاتین و پلی‌دکستروز - ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی ماست کم‌چرب پری بیوتیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(4): 123-135. doi: 10.22034/fr.2021.22065.1475


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.