رشیدی, منوچهر, امیری چایجان, رضا, ارشادی, احمد, قاسمی, علی. (1399). بررسی خواص شیمیایی و کیفی قرص فشرده تولیدشده از پودر گوجه‌فرنگی تحت شرایط مایکروویو- هوای‌گرم و بهینه‌سازی آن به روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 83-80. doi: 10.22034/fr.2021.31663.1635
منوچهر رشیدی; رضا امیری چایجان; احمد ارشادی; علی قاسمی. "بررسی خواص شیمیایی و کیفی قرص فشرده تولیدشده از پودر گوجه‌فرنگی تحت شرایط مایکروویو- هوای‌گرم و بهینه‌سازی آن به روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1399, 83-80. doi: 10.22034/fr.2021.31663.1635
رشیدی, منوچهر, امیری چایجان, رضا, ارشادی, احمد, قاسمی, علی. (1399). 'بررسی خواص شیمیایی و کیفی قرص فشرده تولیدشده از پودر گوجه‌فرنگی تحت شرایط مایکروویو- هوای‌گرم و بهینه‌سازی آن به روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 83-80. doi: 10.22034/fr.2021.31663.1635
رشیدی, منوچهر, امیری چایجان, رضا, ارشادی, احمد, قاسمی, علی. بررسی خواص شیمیایی و کیفی قرص فشرده تولیدشده از پودر گوجه‌فرنگی تحت شرایط مایکروویو- هوای‌گرم و بهینه‌سازی آن به روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(4): 83-80. doi: 10.22034/fr.2021.31663.1635


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.