خاکباز حشمتی, مریم, پزشکی, اکرم, ناصری, ناصر, جعفرزاده مقدم, مریم. (1399). اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی‌های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 27-38. doi: 10.22034/fr.2021.29955.1611
مریم خاکباز حشمتی; اکرم پزشکی; ناصر ناصری; مریم جعفرزاده مقدم. "اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی‌های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1399, 27-38. doi: 10.22034/fr.2021.29955.1611
خاکباز حشمتی, مریم, پزشکی, اکرم, ناصری, ناصر, جعفرزاده مقدم, مریم. (1399). 'اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی‌های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 27-38. doi: 10.22034/fr.2021.29955.1611
خاکباز حشمتی, مریم, پزشکی, اکرم, ناصری, ناصر, جعفرزاده مقدم, مریم. اثر فرایند سرخ کردن بر ویژگی‌های اکسیداتیو و حرارتی فرمولاسیون بهینه روغن کنجد و هسته انگور. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(4): 27-38. doi: 10.22034/fr.2021.29955.1611


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.