اکثیری, محبوبه, شهیدی, سید احمد, ناطقی, لیلا. (1399). پایدارسازی آنتوسیانین‌های عصاره چای ترش با استفاده از پلی فنل‌ها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 137-149. doi: 10.22034/fr.2021.39570.1736
محبوبه اکثیری; سید احمد شهیدی; لیلا ناطقی. "پایدارسازی آنتوسیانین‌های عصاره چای ترش با استفاده از پلی فنل‌ها". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1399, 137-149. doi: 10.22034/fr.2021.39570.1736
اکثیری, محبوبه, شهیدی, سید احمد, ناطقی, لیلا. (1399). 'پایدارسازی آنتوسیانین‌های عصاره چای ترش با استفاده از پلی فنل‌ها', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 137-149. doi: 10.22034/fr.2021.39570.1736
اکثیری, محبوبه, شهیدی, سید احمد, ناطقی, لیلا. پایدارسازی آنتوسیانین‌های عصاره چای ترش با استفاده از پلی فنل‌ها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(4): 137-149. doi: 10.22034/fr.2021.39570.1736


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.