پولادوند, اعظم, اکبری, بهروز, صالحی فر, مانیا. (1399). بررسی ویژگی های شیمیایی و میزان اتانول در نوشیدنی کفیر حاوی طعم دهنده های سنتی طی دوره ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 39-51. doi: 10.22034/fr.2021.27009.1569
اعظم پولادوند; بهروز اکبری; مانیا صالحی فر. "بررسی ویژگی های شیمیایی و میزان اتانول در نوشیدنی کفیر حاوی طعم دهنده های سنتی طی دوره ماندگاری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1399, 39-51. doi: 10.22034/fr.2021.27009.1569
پولادوند, اعظم, اکبری, بهروز, صالحی فر, مانیا. (1399). 'بررسی ویژگی های شیمیایی و میزان اتانول در نوشیدنی کفیر حاوی طعم دهنده های سنتی طی دوره ماندگاری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 39-51. doi: 10.22034/fr.2021.27009.1569
پولادوند, اعظم, اکبری, بهروز, صالحی فر, مانیا. بررسی ویژگی های شیمیایی و میزان اتانول در نوشیدنی کفیر حاوی طعم دهنده های سنتی طی دوره ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(4): 39-51. doi: 10.22034/fr.2021.27009.1569


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.