کلانتری, سرور, علیزاده, آیناز. (1399). بررسی اثر انجماد بر ویژگی‌های کیفی گوشت ماهیچه گاو خام و پخته در مدت پنج ماه نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 81-93. doi: 10.22034/fr.2021.31888.1642
سرور کلانتری; آیناز علیزاده. "بررسی اثر انجماد بر ویژگی‌های کیفی گوشت ماهیچه گاو خام و پخته در مدت پنج ماه نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1399, 81-93. doi: 10.22034/fr.2021.31888.1642
کلانتری, سرور, علیزاده, آیناز. (1399). 'بررسی اثر انجماد بر ویژگی‌های کیفی گوشت ماهیچه گاو خام و پخته در مدت پنج ماه نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 81-93. doi: 10.22034/fr.2021.31888.1642
کلانتری, سرور, علیزاده, آیناز. بررسی اثر انجماد بر ویژگی‌های کیفی گوشت ماهیچه گاو خام و پخته در مدت پنج ماه نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(4): 81-93. doi: 10.22034/fr.2021.31888.1642


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.