آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,253
تعداد مقالات15,411
تعداد مشاهده مقاله51,245,872
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,254,057

1.

‌اثرات صمغ آنغوزه، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 1-13
مهدی رمضانی؛ محسن افشارمنش؛ رضا قنبرپور

2.

اثرات نانوذرات اکسید روی و پروبیوتیک (باسیلوس‌کوآگولانس) بر پاسخ ایمنی، برخی خصوصیات لاشه و وزن اندام‌های داخلی جوجه‌های گوشتی

دوره 29، شماره 3، آذر 1398، صفحه 17-30
محمد خواجه بمی؛ محسن افشارمنش

3.

اثرافزودن پروبیوتیک، پری‌بیوتیک و سین‌بیوتیک در جیره بر عملکرد، لیپیدهای خون وجمعیت میکروبی روده‌ بلدرچین ژاپنی

دوره 28، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 113-126
تکتم رحیمی؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی

4.

اثرافزودن سطوح مختلف ساکارومیسس سرویزیه(Saccharomyces cervisiae) تخمیر شده بر عملکرد رشد و پاسخ‌های ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 15-29
سونیا زینعلی؛ مهرداد محمدی

5.

بررسی اثرات سطوح پودر دارچین با آنتی‌بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد رشد و برخی از خصوصیات ریخت‌شناسی ژژونوم جوجه‌های گوشتی

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 173-183
محمدعلی بهروزلک؛ احمد حسن آبادی؛ مرتضی بهروزلک؛ سارا بهشتی مقدم

6.

بررسی تاثیر پری‌بیوتیکی سبوس جو دوسر، برنج و جو بر رشد و فعالیت باکتری‌های ‏پروبیوتیک

دوره 34، شماره 1، اردیبهشت 1403، صفحه 35-53
بیتا کوهستانی؛ مریم عزیزخانی

7.

بررسی ویژگی بالقوه پری بیوتیکی زایلوالیگوساکاریدهای تولید شده به روش آنزیمی ازهسته خرما

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 123-135
داوود عطائی؛ خانم دکتر حمیدی؛ حسن احمدی گاولیقی

8.

بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از دوغ بومی بهبهان

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 169-186
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی

9.

بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدمیکروبی Levilactobacillus brevis NKN55 جداسازی شده از ماست محلی

دوره 34، شماره 2، تیر 1403، صفحه 101-120
بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی؛ بهاره گودرزی شمس آبادی

10.

بررسی ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماست موسیر پروبیوتیک غنی شده با اینولین

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 129-141
لیلا روفه گری نژاد؛ میترا فره بخش

11.

بررسی ویژگی‌های میکروبی و فیزیکی‌شیمیایی ماست حاوی شیر یولاف

دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 41-50
سمیرا فرقانی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ جواد حصاری؛ رضا رضایی مکرم

12.

تأثیر تغذیه پری بیوتیک، پروبیوتیک و سین بیوتیک ها بر عملکرد، فاکتورهای خونی و وضعیت اشرشیاکولی مدفوع گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

دوره 30، شماره 3، آذر 1399، صفحه 13-23
رضا ولیزاده؛ غلامرضا رحمانی؛ عباسعلی ناصریان

13.

تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سویای سین‌بیوتیک

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 189-201
خدیجه عباباف؛ حسین جوینده؛ بهزاد ناصحی

14.

تأثیر شربت کامبوجا بر زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خواص کیفی دوغ

دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 85-97
شهین زمردی؛ لیلا کیانفر

15.

تولید آب هویج پروبیوتیک با استفاده از باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 183-191
علی ایاسه؛ حامد تابان؛ احمد یاری خسروشاهی

16.

فرمولاسیون نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک برپایه‌ی شیر حاوی عصاره سبوس برنج

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 11-28
مریم عزیزخانی؛ عاطفه حمدانی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب