رمضانی, مهدی, افشارمنش, محسن, قنبرپور, رضا. (1399). ‌اثرات صمغ آنغوزه، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 1-13. doi: 10.22034/as.2021.9372.1199
مهدی رمضانی; محسن افشارمنش; رضا قنبرپور. "‌اثرات صمغ آنغوزه، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1399, 1-13. doi: 10.22034/as.2021.9372.1199
رمضانی, مهدی, افشارمنش, محسن, قنبرپور, رضا. (1399). '‌اثرات صمغ آنغوزه، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 1-13. doi: 10.22034/as.2021.9372.1199
رمضانی, مهدی, افشارمنش, محسن, قنبرپور, رضا. ‌اثرات صمغ آنغوزه، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(4): 1-13. doi: 10.22034/as.2021.9372.1199


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.