آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,489,388
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,216,947

1.

‌اثرات صمغ آنغوزه، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

صفحه 1-13
مهدی رمضانی؛ محسن افشارمنش؛ رضا قنبرپور

2.

افزایش محصول بره از شیر گرفته با استفاده از ویتامین ای در جیره فلاشینگ میشهای لری بختیاری

صفحه 15-25
محسن باقری

3.

اثر عصاره شیرین‌بیان بر فراسنجه‌های تخمیر جیره‌های حاوی سطوح مختلف کنسانتره در شرایط برون تنی

صفحه 27-39
پریسا دارات؛ فرشید فتاح نیا؛ گلناز تأسلی؛ حمید رضا میرزایی الموتی؛ علی خطیب جو

4.

تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری شیمیایی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم کاه گندم در شرایط برون تنی

صفحه 41-57
جواد بیات کوهسار؛ الهام خواجه؛ فرزاد قنبری؛ فاختک طلیعی

5.

اثرات استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) بر عملکرد، میکروفلور و مورفولوژی روده و برخی فراسنجه های خون مرغ‌های تخم‌گذار

صفحه 59-69
حسن مردانپور؛ مرتضی مهری؛ فاطمه شیرمحمد

6.

بررسی اثرات عصاره گیاه شاه اسپرم (Tanacetum balsamita L.) بر برخی از فراسنجه‌های کیفی اسپرم قوچ مغانی پس از انجماد و یخ‌گشایی

صفحه 71-82
وحید واحدی

7.

بررسی اثر سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی در جیره بلدرچین ژاپنی مادر بر عملکرد، فراسنجه-های کیفی جوجه یکروزه و میزان مالون دی آلدئید گوشت نتاج

صفحه 83-94
حسین مالک؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ کاوه رحمانی فرح

8.

Detection of carrier cattle infected to Theileria annulata by molecular assay in northwest of Iran

صفحه 95-101
احمد نعمت الهی؛ پریسا شهبازی؛ صمد ابراهیمیان؛ بلال حسن زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب