بیات کوهسار, جواد, خواجه, الهام, قنبری, فرزاد, طلیعی, فاختک. (1399). تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری شیمیایی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم کاه گندم در شرایط برون تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 41-57. doi: 10.22034/as.2021.34955.1512
جواد بیات کوهسار; الهام خواجه; فرزاد قنبری; فاختک طلیعی. "تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری شیمیایی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم کاه گندم در شرایط برون تنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1399, 41-57. doi: 10.22034/as.2021.34955.1512
بیات کوهسار, جواد, خواجه, الهام, قنبری, فرزاد, طلیعی, فاختک. (1399). 'تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری شیمیایی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم کاه گندم در شرایط برون تنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 41-57. doi: 10.22034/as.2021.34955.1512
بیات کوهسار, جواد, خواجه, الهام, قنبری, فرزاد, طلیعی, فاختک. تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری شیمیایی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم کاه گندم در شرایط برون تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(4): 41-57. doi: 10.22034/as.2021.34955.1512


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.