آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,236
تعداد مقالات15,199
تعداد مشاهده مقاله50,743,197
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,820,669

1.

Alleviation of Adverse Effects of Copper on Allium cepa L. by Exogenous Ascorbic Acid Application

دوره 3، شماره 2، اسفند 2013، صفحه 1-12

2.

Biochemical responses of sugar beet plant to phytoprotectants and vermicompost under moisture stress

دوره 11، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 17-31
Jalal Arjeh؛ Alireza Pirzad؛ Mehdi Tajbakhsh؛ Sevil Mohammadzadeh

3.

Quality characteristics and antioxidant activity of the mango (Mangifera indica) fruit under arginine treatment

دوره 11، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 63-74
Zahra Pakkish؛ Soheila Mohammadrezakhani

4.

Salicylic acid: an effective growth regulator for mitigating salt toxicity in plants

دوره 11، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 1-15
Soheila Abdoli؛ Kazem Ghassemi-Golezani

5.

The effects of titanium dioxide nanoparticles and spermine on physiological responses of licorice (Glycyrrhiza glabra L.) to cold stress

دوره 10، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 93-110
Vahideh Kardavan Ghabel؛ Roya Karamian

6.

اثرات سطوح مختلف پودر پونه بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخمگذار مُسن و کیفیت تخم مرغ‌های نگهداری شده تحت شرایط مختلف

دوره 32، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 75-89
امیر مصیب زاده؛ سید علی میر قلنج؛ پیمان حسنلو؛ حسین شکوری علیشاه

7.

اثر تیمار تدخین پس از برداشت با سولفید هیدروژن روی ویژگی های کیفی و آنتی اکسیدانی قارچ دکمه ای سفید خوراکی (Agaricus bisporus) در طول دوره عمر قفسه ای

دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 15-30
رحیم نقشی بند حسنی؛ مهتاب مرادی؛ ناصر مهنا

8.

استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 85-99
فرناز نوروزی؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر

9.

بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 37-47
هادی هاشمی گهرویی؛ فاطمه غیاثی؛ محمد هادی اسکندری؛ مهسا مجذوبی

10.

بررسی عملکرد و خصوصیات فیزیولوژیکی ارزن مرواریدی (Pennisetum glaucum) در پاسخ به کودهای زیستی و رژیم‌های مختلف آبیاری

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 23-37
مجید قنبری؛ علی مختصی بیدگلی؛ کامران منصور قناعی پاشاکی؛ پرنیان طالبی سیه سران

11.

پاسخ کمی و کیفی گیاه بومی چوچاق (Eryngium caucasicum Trautv.) به کاربرد تیمارهای کودی تلفیقی شیمیایی، آلی و زیستی

دوره 30، شماره 2، تیر 1399، صفحه 111-128
الهام دانشفر؛ مجید عزیزی؛ حسین آرویی

12.

تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی

دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 157-169
نازلی مهدی‌زاده؛ لیلا روفه‌گری نژاد

13.

تاثیر شرایط مختلف استخراج آب زیر‌بحرانی بر ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و مقدار ترکیبات فنلی عصاره تفاله انار

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 129-141
یاسمن پورمحمد؛ مهدی قره‌خانی

14.

تأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبه‌ای- رو‌ده‌ای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه‌های نایلونی

دوره 27، شماره 3، آذر 1396، صفحه 185-200
فاطمه گنجی؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ‌فر؛ سیداحسان غیاثی

15.

تاثیر مکمل تجاری مولتی‌اکت-ال بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ، تیتر آنتی بادی علیه نیوکاسل، سطح آنتی‌اکسیدانی سرم خون و موروفولوژی روده در مرغ های تخمگذار تحت تنش گرمایی در انتهای دوره تولید

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 111-124
رضا مهدوی؛ علی حسین پیرای؛ محمد صدقی

16.

تعدیل اثرات تنش خشکی و بهبود شاخص های کیفی میوه با کاربرد خارجی متیل جاسمونات درگیاه دارویی فیسالیس (Physalis peruviana L.)

دوره 32، شماره 4، دی 1401، صفحه 233-252
راحله قاسم زاده؛ سودا مجرب قوشچی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب