آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,019
تعداد مشاهده مقاله50,483,740
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,572,453
هاشمی گهرویی, هادی, غیاثی, فاطمه, اسکندری, محمد هادی, مجذوبی, مهسا. (1395). بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), 37-47.
هادی هاشمی گهرویی; فاطمه غیاثی; محمد هادی اسکندری; مهسا مجذوبی. "بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 1, 1395, 37-47.
هاشمی گهرویی, هادی, غیاثی, فاطمه, اسکندری, محمد هادی, مجذوبی, مهسا. (1395). 'بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), pp. 37-47.
هاشمی گهرویی, هادی, غیاثی, فاطمه, اسکندری, محمد هادی, مجذوبی, مهسا. بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(1): 37-47.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب