آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,490,242
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,217,651
هاشمی گهرویی, هادی, غیاثی, فاطمه, اسکندری, محمد هادی, مجذوبی, مهسا. (1395). بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), 37-47.
هادی هاشمی گهرویی; فاطمه غیاثی; محمد هادی اسکندری; مهسا مجذوبی. "بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 1, 1395, 37-47.
هاشمی گهرویی, هادی, غیاثی, فاطمه, اسکندری, محمد هادی, مجذوبی, مهسا. (1395). 'بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), pp. 37-47.
هاشمی گهرویی, هادی, غیاثی, فاطمه, اسکندری, محمد هادی, مجذوبی, مهسا. بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(1): 37-47.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب