آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,489,229
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,216,892

1.

ویژگی‏های کیفی پاستای پیکولی غنی شده با سبوس گندم

صفحه 1-11
سیده زکیه موسوی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ لیلا روزبه نصیرایی

2.

کاربرد امواج اولتراسونیک در فرآیند صمغ‌گیری روغنهای سویا وآفتابگردان

صفحه 13-21
حمید محمود فشندی؛ مهرداد قوامی؛ مریم قراچورلو؛ رویا عباسی

3.

تاثیر برخی از صمغ‌ها بر پایداری و خواص کیفی دوغ تولید شده با فناوری ژل سیال به روش سطح پاسخ (RSM)

صفحه 23-35
لادن لقایی؛ شهین زمردی

4.

بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند

صفحه 37-47
هادی هاشمی گهرویی؛ فاطمه غیاثی؛ محمد هادی اسکندری؛ مهسا مجذوبی

5.

بررسی کارایی تیمارهای گاز ازن، پوشش کیتوزان و دما در طول نگهداری خرمای مضافتی و بهینه‌یابی شرایط نگهداری به روش سطح پاسخ

صفحه 49-60
حمید سرحدی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ ناصر صداقت؛ محبت محبی؛ الناز میلانی

6.

اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک

صفحه 61-74
فاطمه فرجی؛ رضوان پوراحمد؛ مهناز هاشمی روان

7.

اثرات ضد‌میکروبی آب انار با کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر گوشت مرغ منجمد

صفحه 75-85
بهناز بازرگانی گیلانی؛ حسین تاجیک؛ جواد علی اکبرلو؛ دانشه خلقی

8.

تاثیر پروتئین‏های آلبومین، سدیم کازئینات، کنسانتره آب پنیر و ژلاتین بر ریز ساختار موس شکلاتی

صفحه 87-97
سعید میرعرب رضی؛ محبت محبی؛ محمد محمد حسین حداد خداپرست؛ آرش کوچکی

9.

افزایش عمر ماندگاری کالباس گوشت حرارت دیده با نگهدارنده طبیعی کیتوزان بعنوان جایگزین نیتریت سدیم

صفحه 99-112
مهدی مولانژاد؛ مسعود هدایتی‌فرد؛ لیلا گلستان

10.

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی، میزان پلی‌فنول‌ها، رنگدانه‌ها و فیبر در هسته ارقام خرمای مضافتی و کلوته استان کرمان

صفحه 113-122
نجمه سلیمانی ده دیوان؛ ابوالفضل گلشن تفتی؛ سید علی یاسینی اردکانی

11.

بررسی تولید شیر کاکائوی فراسودمند با استفاده از شیرین کننده های ریبادیوزید A، اینولین، الیگوفروکتوز و ایزومالت

صفحه 123-137
مریم جعفری؛ محمد دانشی؛ وجیهه فدائی نوغانی

12.

تعیین ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت دستگاهی نان بربری با گلوتن کاهش یافته، حاصل از اختلاط آرد گندم و ارزن

صفحه 139-149
حمیدرضا آذرباد؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ حسن رشیدی

13.

تأثیرات افزودن روغن پالم بر ویژگی‌های فیزیکی - شیمیایی ماست پرچرب

صفحه 151-160
مهسا جهانبخش اسکوئی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سیدعباس رأفت؛ شبنم رضایی کوچمشکی

14.

نانوکامپوزیت‌های برپایۀ نشاستۀ ترموپلاستیک - نانوذرات نقره - نانورس: بررسی اثرات ضد باکتریایی روی اشرشیاکلی، ویژگی‌های مکانیکی و نفوذپذیری

صفحه 161-175
طاهر استادعلی؛ بابک قنبرزاده؛ فرزانه دریکوند؛ سید علی مرتضوی؛ لیلا ابوالقاسمی فخری

15.

تأثیر آنزیم بری، پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده

صفحه 177-187
حامد بیکی؛ ناصر همدمی

16.

تأثیر اولتراسوند و مایکروویو بر دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی سرخ‌شده و مدل‌سازی سینتیک آن

صفحه 189-201
جلال دهقان نیا؛ حامد باقری درویش‌محمد؛ بابک قنبرزاده

17.

تاثیر عصاره چای سبز و بسته‌‌بندی تحت‌خلاء بر ماندگاری میگوی سفید طی 10 روز نگهداری در یخچال

صفحه 203-215
سید رضا شبر؛ آی ناز خدانظری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب