آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,275
تعداد مقالات15,762
تعداد مشاهده مقاله51,882,711
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,700,415
آذرباد, حمیدرضا, مظاهری تهرانی, مصطفی, رشیدی, حسن. (1395). تعیین ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت دستگاهی نان بربری با گلوتن کاهش یافته، حاصل از اختلاط آرد گندم و ارزن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), 139-149.
حمیدرضا آذرباد; مصطفی مظاهری تهرانی; حسن رشیدی. "تعیین ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت دستگاهی نان بربری با گلوتن کاهش یافته، حاصل از اختلاط آرد گندم و ارزن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 1, 1395, 139-149.
آذرباد, حمیدرضا, مظاهری تهرانی, مصطفی, رشیدی, حسن. (1395). 'تعیین ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت دستگاهی نان بربری با گلوتن کاهش یافته، حاصل از اختلاط آرد گندم و ارزن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), pp. 139-149.
آذرباد, حمیدرضا, مظاهری تهرانی, مصطفی, رشیدی, حسن. تعیین ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت دستگاهی نان بربری با گلوتن کاهش یافته، حاصل از اختلاط آرد گندم و ارزن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(1): 139-149.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب