آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,489,799
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,217,399
لقایی, لادن, زمردی, شهین. (1395). تاثیر برخی از صمغ‌ها بر پایداری و خواص کیفی دوغ تولید شده با فناوری ژل سیال به روش سطح پاسخ (RSM). سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), 23-35.
لادن لقایی; شهین زمردی. "تاثیر برخی از صمغ‌ها بر پایداری و خواص کیفی دوغ تولید شده با فناوری ژل سیال به روش سطح پاسخ (RSM)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 1, 1395, 23-35.
لقایی, لادن, زمردی, شهین. (1395). 'تاثیر برخی از صمغ‌ها بر پایداری و خواص کیفی دوغ تولید شده با فناوری ژل سیال به روش سطح پاسخ (RSM)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), pp. 23-35.
لقایی, لادن, زمردی, شهین. تاثیر برخی از صمغ‌ها بر پایداری و خواص کیفی دوغ تولید شده با فناوری ژل سیال به روش سطح پاسخ (RSM). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(1): 23-35.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب