آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,262
تعداد مقالات15,535
تعداد مشاهده مقاله51,553,320
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,493,446
دهقان نیا, جلال, باقری درویش‌محمد, حامد, قنبرزاده, بابک. (1395). تأثیر اولتراسوند و مایکروویو بر دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی سرخ‌شده و مدل‌سازی سینتیک آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), 189-201.
جلال دهقان نیا; حامد باقری درویش‌محمد; بابک قنبرزاده. "تأثیر اولتراسوند و مایکروویو بر دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی سرخ‌شده و مدل‌سازی سینتیک آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 1, 1395, 189-201.
دهقان نیا, جلال, باقری درویش‌محمد, حامد, قنبرزاده, بابک. (1395). 'تأثیر اولتراسوند و مایکروویو بر دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی سرخ‌شده و مدل‌سازی سینتیک آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), pp. 189-201.
دهقان نیا, جلال, باقری درویش‌محمد, حامد, قنبرزاده, بابک. تأثیر اولتراسوند و مایکروویو بر دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی سرخ‌شده و مدل‌سازی سینتیک آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(1): 189-201.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب