آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,304
تعداد مقالات15,929
تعداد مشاهده مقاله52,199,154
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,975,959
نوروزی, فرناز, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن. (1397). استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), 85-99.
فرناز نوروزی; محمد حجتی; حسین جوینده; حسن برزگر. "استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 3, 1397, 85-99.
نوروزی, فرناز, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن. (1397). 'استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), pp. 85-99.
نوروزی, فرناز, حجتی, محمد, جوینده, حسین, برزگر, حسن. استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(3): 85-99.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب