آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,035
تعداد مشاهده مقاله52,541,173
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,245,620

1.

اثرتیمارهای اتانل، نانونقره، واکس یا متیل سلولز- واکس بر روی ویژگی کیفی پرتقال تامسون ناول

صفحه 1-13
فاطمه زهرا رحمتیان؛ محمدرضا کسائی؛ علی معتمدزادگان

2.

تولید خامه شکلاتی رژیمی حاوی استویا، سوکرالوز و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی آن

صفحه 15-25
سحر ابراهیمی؛ رضوان پوراحمد؛ بیژن خورشیدپور

3.

تاثیر افزودن سیترات برروی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی دوغ حاوی آغازگرهای سیترات مثبت

صفحه 27-35
مریم حسینی؛ جواد حصاری؛ سمیرا احمدزاده؛ حسین جدیری

4.

مطالعه اثرات آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره اتانولی چای ترش و علف چای بر علیه سالمونلا انتریکا، باسیلوس سرئوس، اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس

صفحه 37-45
مهسا رشیدی؛ مریم مصلحی شاد؛ پریسا زیارتی؛ فاطمه قمری

5.

تشخیص مولکولی گوشت الاغ در گوشت‌های چرخ‌کرده گاوی در شهر تبریز

صفحه 47-56
پرویز حسن زاده؛ اسماء دلدار؛ معصومه فیروز امندی

6.

تاثیر صمغ‌های زانتان و کربوکسی‌متیل سلولز بر ریز ساختار و ویژگی‌های بافتی، رنگ و میزان جذب روغن سویابرگر

صفحه 57-67
اسما بساطی؛ سید ابراهیم حسینی؛ عاطفه اصفهانی‌مهر

7.

تولید فیلم خوراکی بر پایه نشاسته-مونت‌موریلونیت حاوی عصاره چای سبز جهت بسته‌بندی روغن بذرکتان

صفحه 69-84
مهدیه طهماسبی؛ فرانک بیگ محمدی؛ فلورا رفیعی

8.

استفاده از اسانس ترخون در سس مایونز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی

صفحه 85-99
فرناز نوروزی؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر

9.

تاثیر نانوذرات تیتانیوم دی‌اکسید و نقره بر ویژگی‌های مکانیکی و ترموفیزیکی نانوکامپوزیت مورد استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی

صفحه 101-110
جابر سلیمانی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان‌نیا

10.

تأثیر افزودن صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ذرت

صفحه 111-125
المیرا عبدالعلی زاده؛ مهدی قره خانی

11.

تاثیر بسته‌بندی تحت خلاء بر خواص کیفی ماهی پنجزاری راه راه fasciata Aurigequula نگهداری شده در یخچال

صفحه 127-138
لیدا نوبخت؛ آی ناز خدانظری؛ سید مهدی حسینی؛ سهیلا مطرودی

12.

تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی

صفحه 139-151
ملیحه قربانی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ اکرم آریانفر

13.

تأثیر پوشش کیتوزان به همراه عصاره سبوس برنج بر زمان ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین-کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در یخچال

صفحه 153-167
سارا جرجانی؛ افشین قلیچی؛ مسعود هدایتی فرد

14.

تأثیر پیش تیمار خیساندن بر سینتیک استخراج ترکیبات زیست فعال فنولی از برگ گیاه زولنگ(Eryngium caucasicum Trautv) به کمک امواج فراصوت

صفحه 169-181
عارف نوروزی؛ ماندانا بی مکر؛ علی گنجلو؛ سهیلا زرین قلمی

15.

مقایسه مصرف انرژی روش‌های القائی و معمول کارخانه‌ای در پاستوریزاسیون شیر قبل و بعد از هدفمندی یارانه‌ها

صفحه 183-198
سیمین حق نظری؛ سپهر مرادی؛ مصطفی معماریان؛ مرادپاشا اسکندری نسب


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب