آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,335
تعداد مقالات16,423
تعداد مشاهده مقاله53,374,650
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,951,247
ابراهیمی, سحر, پوراحمد, رضوان, خورشیدپور, بیژن. (1397). تولید خامه شکلاتی رژیمی حاوی استویا، سوکرالوز و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), 15-25.
سحر ابراهیمی; رضوان پوراحمد; بیژن خورشیدپور. "تولید خامه شکلاتی رژیمی حاوی استویا، سوکرالوز و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 3, 1397, 15-25.
ابراهیمی, سحر, پوراحمد, رضوان, خورشیدپور, بیژن. (1397). 'تولید خامه شکلاتی رژیمی حاوی استویا، سوکرالوز و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), pp. 15-25.
ابراهیمی, سحر, پوراحمد, رضوان, خورشیدپور, بیژن. تولید خامه شکلاتی رژیمی حاوی استویا، سوکرالوز و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(3): 15-25.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب