آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,364,377
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,456,929
قربانی, ملیحه, شیخ الاسلامی, زهرا, آریانفر, اکرم. (1397). تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), 139-151.
ملیحه قربانی; زهرا شیخ الاسلامی; اکرم آریانفر. "تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 3, 1397, 139-151.
قربانی, ملیحه, شیخ الاسلامی, زهرا, آریانفر, اکرم. (1397). 'تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), pp. 139-151.
قربانی, ملیحه, شیخ الاسلامی, زهرا, آریانفر, اکرم. تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(3): 139-151.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب