آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,035
تعداد مشاهده مقاله52,540,809
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,245,024
قربانی, ملیحه, شیخ الاسلامی, زهرا, آریانفر, اکرم. (1397). تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), 139-151.
ملیحه قربانی; زهرا شیخ الاسلامی; اکرم آریانفر. "تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 3, 1397, 139-151.
قربانی, ملیحه, شیخ الاسلامی, زهرا, آریانفر, اکرم. (1397). 'تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), pp. 139-151.
قربانی, ملیحه, شیخ الاسلامی, زهرا, آریانفر, اکرم. تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 28(3): 139-151.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب