آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,486,721
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,213,799
مهدی‌زاده, نازلی, روفه‌گری نژاد, لیلا. (1398). تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), 157-169.
نازلی مهدی‌زاده; لیلا روفه‌گری نژاد. "تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 3, 1398, 157-169.
مهدی‌زاده, نازلی, روفه‌گری نژاد, لیلا. (1398). 'تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), pp. 157-169.
مهدی‌زاده, نازلی, روفه‌گری نژاد, لیلا. تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(3): 157-169.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب