آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,253
تعداد مقالات15,411
تعداد مشاهده مقاله51,245,902
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,254,091
مهدی‌زاده, نازلی, روفه‌گری نژاد, لیلا. (1398). تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), 157-169.
نازلی مهدی‌زاده; لیلا روفه‌گری نژاد. "تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 3, 1398, 157-169.
مهدی‌زاده, نازلی, روفه‌گری نژاد, لیلا. (1398). 'تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), pp. 157-169.
مهدی‌زاده, نازلی, روفه‌گری نژاد, لیلا. تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(3): 157-169.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب