آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,274
تعداد مقالات15,729
تعداد مشاهده مقاله51,827,832
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,666,429

1.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسانس پونه کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی

صفحه 1-11
اسماعیل عطای صالحی؛ نگار سلیمانپور تمام

2.

پتانسیل پروبیوتیکی انتروکوکوس‌های جدا شده از شیر خام و فرآورده‌های لبنی سنتی منطقه تبریز

صفحه 13-26
نوشین پیروزپور؛ شهرام حنیفیان

3.

سنتز نانوکامپوزیت زئولیت- آهن اکسید به روش کوالانسی پوشش داده شده با فیلم کربوکسی متیل سلولز و ارزیابی ویژگی‌های مکانیکی و الکتریکی آن

صفحه 27-71
ولی عزیزی؛ رضا رضایی مکرم؛ محمود صوتی خیابانی؛ حامد همیشه‌کار؛ مهدی رحیمی

4.

اثر تخمیر و روش‌های پخت با مادون قرمز و سنتی بر کاهش میزان آفلاتوکسین نان لواش

صفحه 43-52
ویدا پاشایی؛ سیمین حق نظری

5.

تأثیر جایگزینی شکر با اریتریتول بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بیسکویت

صفحه 53-67
سمیرا خبیر؛ حجت کاراژیان؛ معصومه مهربان سنگ آتش

6.

ارزیابی اثر زمان برداشت و مدت نگهداری میوه در سردخانه بر روی برخی خصوصیات کیفی میوه زغال اخته

صفحه 69-84
نیر اسماعیلی؛ رحیم نقش‌بند‌ حسنی؛ فریبرز زارع نهندی

7.

تأثیر شربت کامبوجا بر زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خواص کیفی دوغ

صفحه 85-97
شهین زمردی؛ لیلا کیانفر

8.

تغییر برخی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی دو رقم لیموترش لیسبون و اورکا (Citrus limon cvs. Lisbon & Eureka) طی فرایند رسیدگی و عمرقفسه‌ای در شمال ایران

صفحه 99-144
سیده الهام سیدقاسمی؛ جواد فتاحی‌مقدم

9.

خصوصیات مکانیکی و ضد میکروبی فیلم‌های خوراکی بر پایه پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی

صفحه 115-130
سیمین صادقی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ محمدرضا کسایی

10.

بهینه‌سازی فرمولاسیون شیر کاکائو حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 131-144
فاطمه زرآبادی‌پور؛ زهرا پیراوی ونک؛ مهرناز امینی‌فر

11.

تأثیر موسیلاژ دانه‌ شاهی بر پایداری و خواص رئولوژیکی دوغ بدون چربی

صفحه 145-156
هایده گرجیان؛ زینب رفتنی امیری

12.

تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی

صفحه 157-169
نازلی مهدی‌زاده؛ لیلا روفه‌گری نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب